Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. Szeptember 27. 16:30, kedd | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Hiánypótló autószalon: Hyundai Győrben

Hiánypótló autószalon: Hyundai Győrben

Mosonmagyaróvár után Győrben is megnyitotta Hyndai kereskedését a Leier Autó Kft. Az új szalonban megvásárolható a népszerű ázsiai autógyártó teljes termékpalettája, a takarékos kisautóktól kezdve az egyterűkig.

A Leier Autó Kft. részeként az A1 Autó már 2001- óta kínál a győrieknek vadonatúj és használt BMW gépkocsikat. A cégcsoport kínálati palettája azonban nem csak a prémium kategóriás bajor márka forgalmazásában merül ki, hiszen több telephelyen kínálják a Volkswagen, a Skoda, a Seat, a Mini és a Fiat gépkocsikat is. Mindezek mellett a forgalmazott márkák teljes körű szervizelését is elvégzik, olyan pluszszolgáltatások mellett, mint a fényezés, a műszaki- és eredetvizsga.
A márka paletta bővítése 2010.-ben kezdődött el Mosonmagyaróváron, ahol a cégcsoport létrehozta első Hyundai kereskedését, majd idén egy győri szalonnal és szervizzel bővült a Leier Autó.

- Az autóértékesítés válságos éveiben nem megszokott a kereskedések bővítése, de a Hyundai márka utóbbi években véghezvitt fejlődése mindannyiunk számára egyértelművé tette: Győrnek szüksége van egy minden vásárlói igényt kielégítő új Hyundai Márkakereskedésre. A Hyundai rohamos térnyerése a piacon minket is határozott, gyors lépésekre sugallt, így az új márkakereskedés gondolata és tényleges nyitásunk között alig pár hónap telt el. Cégünk dolgozóit büszkeséggel tölti el, hogy Győr-Moson-Sopron megyében egyedüli értékesítőkként vagyunk jelen - mondta lapunknak Márton László, ügyvezető igazgató.

A Hyndai típuskínálata lenyűgöző. A nemrég piacra került i-széria tulajdonságai és felszereltsége még a legmegátalkodottabb Hyndai elleneseket is gondolkodásra késztette.

A közkedvelt Hyundai i10, az elmúlt két évben a márkának új vevőket nyerő különleges modell, több területen is jobbá vált az átfogó fejlesztések révén. Az új i10 elődje sikerére építhet, amely Európában, és világszerte is számos díjat nyert el és a legnagyobb darabszámban értékesített Hyundai-modell volt 2009-ben. 2010 októberében egy formailag és felszereltségében is többet nyújtó, versenyképesebb i10 nagyszériás gyártását kezdte meg a Hyundai. Még tisztább üzemű motorjai között megtalálható az új, háromhengeres, 1,0 literes benzines, amelynek szén-dioxid-kibocsátása mindössze 99 gramm/ kilométer, hozzásegítve a Hyundait azon céljához, hogy a világ vezető autógyártójává váljék a környezetbarát technológiák terén.

A crossoverek területén is nagyot ugrott az ázsiai kistigris, hiszen a Hyundai ix35 segítségével a Hyundai tervezői átlépték a terepjárókra jellemző hagyományos dobozos formákat, és áramvonalasabb, kifinomultabb karosszériát alkotottak nagyobb utastérrel, extra tárolókapacitással és kategóriaelső üzemanyag-fogyasztással.

A Hyundai tehát végleg megvetette lábát a magyar piacon, mi több, rendkívül komoly szereplővé vált az egyéni és a flottaértékesítések területén egyaránt. A márka előretörése részben az európai és tengerentúli megbízhatósági statisztikáinak köszönhető. A nagy presztízsű német Auto Bild idén nyolcadik alkalommal jelentette meg átfogó minőségi beszámolóját, amelyben a Hyundai az első helyen végzett. A Leier Autó tehát joggal reméli, hogy új márkakereskedésével magabiztos ütemben szerezhet újabb és újabb ügyfeleket, és hogy hamarosan egyre több gondolatébresztő Hyundai-jal találkozhatunk Győr utcáin.

Címkék: Győrben, Hyundai, Leier

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 08:16, vasárnap | Helyi

Kezd magára találni a használtautó

Gazdasági Magazinunk legújabb részében foglalkozunk ismét a nyáron induló otthonfelújítási programmal, emellett pedig utánajárunk annak, hogy a tavaly évvégi megtorpanás után milyen irányba tart a használtautó-piac.

2024. Május 05. 07:14, vasárnap | Helyi

Hivatásos művészeket körözött le a győri zenészhallgató

Behán Áron András egyetemista harmadik lett egy olyan zenei világversenyen, ahol hivatásos zenészek is indultak.

2024. Május 04. 09:17, szombat | Helyi

Kincsem, a kisbéri csodakanca: szülőföldjéről indul vándorkiállítás

A kisbériek büszkék arra, hogy Kincsem Kisbéren fogant, és itt is fejezte be pályafutását.

2024. Május 04. 08:14, szombat | Helyi

Színművészek hívták fel a figyelmet a menhelyi állatokra

A győri állatmenhelyre látogattak a Pincérfrakk utcai cicák című előadás alkotói.