Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2023. Szeptember 23. 13:43, szombat | PR
Forrás: (x)

HiRef klímaberendezések: komplett hűtési megoldások IT környezetbe

HiRef klímaberendezések: komplett hűtési megoldások IT környezetbe

Az adatközpontok számos vállalkozás számára kritikus infrastruktúrát jelentenek, megbízható működésük elengedhetetlen a mindennapi vállalati műveletek zavartalan működéséhez.

Az egyik kulcstényező, amely meghatározza ezen infrastruktúrák hatékonyságát, az a megfelelő hűtés. A HiRef a technológiai hűtőrendszerek egyik vezető szállítója – berendezéseiket úgy tervezték, hogy azok maximálisan kielégítsék az adatközpontok egyedi igényeit.

HiRef klímaberendezések

A HiRef hűtéstechnikai eszközöket úgy tervezték, hogy azok pontos hőmérséklet- és páratartalom-szabályozást biztosítsanak az adatközpontokban elhelyezett érzékeny elektronikus berendezések védelmében. Ezen rendszerek fejlett technológiákat alkalmaznak az optimális hűtési teljesítmény, az energiahatékonyság és a megbízhatóság fenntartása érdekében, amelyek elengedhetetlenek az adatközpontok zavartalan és hatékony működéséhez.

Precíziós hűtés

A precíziós hűtési megoldások az Észak-olaszországi hűtéstechnikaigyár egyik sarokkövének számítanak. A HiRef adatközponti hűtőrendszerek intelligens vezérlőrendszerekkel vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik a hőmérséklet és páratartalom valós idejű monitorozását és beállítását. Ez biztosítja, hogy mind a hőmérséklet, mind a páratartalom a megadott tartományon belül maradjon.

Energiahatékonyság

A HiRef klímaberendezések előállításakor kiemelt figyelmet fordítottak az energiatakarékosságra, aminek köszönhetően jelentősen csökkenhetnek az adatközpontok üzemeltetési költségei. Ezen rendszerek többek között változó fordulatszámú kompresszorokat és ventilátorokat tartalmaznak az energiafogyasztás optimalizálása érdekében. Ráadásul az adatközpont terheltsége, valamint a környezeti feltételek alapján beállítható a teljesítményük, ami tovább javítja az energiahatékonyságot.

Modularitás és skálázhatóság

A Hiref berendezések moduláris felépítése lehetővé teszi az egyszerű telepítést és karbantartást, a skálázhatóságuknak köszönhetően pedig a vállalkozások az igények növekedésével később bármikor bővíthetik adatközpontjuk hűtési kapacitását. Ez a rugalmasság elengedhetetlen azon piaci szereplők számára, amelyek lépést akarnak tartani tevékenységük gyors növekedésével.

Tipp: Magyarországon többek között Hiref hűtőberendezések forgalmazásával és rendszerszintű beüzemelésével a Reynolds Kft. több, mint 10 éve szolgálja ki a különféle piaci igényeket. Szakértő csapatukra a projekt tervezési fázisától kezdve az optimális eszközök kiválasztásán és telepítésén át egészen a karbantartási feladatokig lehet számítani.

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 30. 11:11, csütörtök | PR

Miért fontos a megfelelő kérdések feltevése lakásvásárlás előtt?

10 kérdés, amit fel kell tenned lakásvásárlás előtt.

2023. November 28. 17:48, kedd | PR

Csődközelből az európai hódításig: így lett nemzetközi siker a 30 éves R-Water

Nagy Ervin 30 évvel ezelőtt édesapja akasztói szódásüzemében indította el azt a vállalkozást, amely ma évi egymilliárdos árbevétellel működik, és 13 országba szállít izotonóniás, sport- és vitaminitalokat.

2023. November 27. 10:20, hétfő | PR

Egy kis újítás a karácsonyi menüben?

A karácsonyi menütervezés egy igen kényes téma tud lenni a családban. Vannak, akik ragaszkodnak a hagyományos ételekhez, vannak, akik már biztosan szívesen újítanának.

2023. November 22. 09:12, szerda | PR

K&H: fékre lépett a gyerekinfláció is.