Városlista
2019. november 21, csütörtök - Olivér

Hírek

2016. Szeptember 04. 12:36, vasárnap | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Hivatás, szolgálat, karrier – toborzás Csornán (videóval)

Hivatás, szolgálat, karrier – toborzás Csornán (videóval)

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Csornán kezdte meg toborzó tevékenységét a határvadász-képzésre.

A Készenléti Rendőrség határvadász századainak létszámbővítésére toborzócsoportok alakultak a megyei rendőr-főkapitányságon. A toborzás célja, hogy a megye különböző településein megrendezésre kerülő rendezvényeken személyes találkozást biztosítson a rendőrség és a képzésre jelentkező célcsoport tagjai között. Az első ilyen alkalom 2016. szeptember 3-án adódott a Csorna városának 45 éves évfordulójára rendezett programsorozaton.
A toborzócsoport két állandó résztvevője - a megyei rendőr-főkapitányság oktatási kiemelt főelőadója és a Készenléti Rendőrség állományának egy tagja - válaszolt a rendezvényre érkező fiatalok kérdéseire.

Az érdeklődők a jelentkezés feltételein túl a rendőri hivatásról, a munkavégzés feltételeiről, valamint a munkáért járó juttatásokról tettek fel kérdéseket és komoly elhatározás esetén jelentkezési egységcsomagot vehettek át.
A rendőrök toborzó munkáját Csorna Város Önkormányzata és a helyi polgárőrszövetség is támogatta.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 20. 19:53, szerda | Helyi

Átadásra került a Bizalom Védjegye

Idén is átadták a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” védjegyprogram tanúsítványait, szerda délután a a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában.

2019. November 20. 13:02, szerda | Helyi

Hamarosan kezdődik az Advent Győrben

Király Viktor énekes, dalszerző adventi hangulatú muzsikája nyitotta az Advent Győrben sajtótájékoztatóját, a Győri Művészeti és Fesztiválközpont székhelyén, a Zichy-palotában.

2019. November 19. 09:57, kedd | Helyi

Ezek a legnépszerűbb táborok

Elkészült egy felmérés az elmúlt táborozási szezonról, amelyet a Táborfigyelő.hu tett közzé. Az idei nyáron a gyerekek kedvencei a sporttáborok lettek – és egyre több az offline tábor is Magyarországon.

2019. November 19. 09:55, kedd | Helyi

Így küzdd le a fáradtságot!

Folyamatos, állandó fáradtság nyomaszt? Sehogy sem tudod teljesen kipihenni magad? A megfelelő alvás eléréséhez bevethetünk pár olyan módszert, amelyek egyszerűek, de mégis nagy segítségül szolgálnak.