Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Szeptember 04. 12:36, vasárnap | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Hivatás, szolgálat, karrier – toborzás Csornán (videóval)

Hivatás, szolgálat, karrier – toborzás Csornán (videóval)

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Csornán kezdte meg toborzó tevékenységét a határvadász-képzésre.

A Készenléti Rendőrség határvadász századainak létszámbővítésére toborzócsoportok alakultak a megyei rendőr-főkapitányságon. A toborzás célja, hogy a megye különböző településein megrendezésre kerülő rendezvényeken személyes találkozást biztosítson a rendőrség és a képzésre jelentkező célcsoport tagjai között. Az első ilyen alkalom 2016. szeptember 3-án adódott a Csorna városának 45 éves évfordulójára rendezett programsorozaton.
A toborzócsoport két állandó résztvevője - a megyei rendőr-főkapitányság oktatási kiemelt főelőadója és a Készenléti Rendőrség állományának egy tagja - válaszolt a rendezvényre érkező fiatalok kérdéseire.

Az érdeklődők a jelentkezés feltételein túl a rendőri hivatásról, a munkavégzés feltételeiről, valamint a munkáért járó juttatásokról tettek fel kérdéseket és komoly elhatározás esetén jelentkezési egységcsomagot vehettek át.
A rendőrök toborzó munkáját Csorna Város Önkormányzata és a helyi polgárőrszövetség is támogatta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense