Városlista
2020. július 11, szombat - Nóra, Lili

Hírek

2010. Július 22. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Hófehér gyermeke született egy afro párnak

Hófehér gyermeke született egy afro párnak

Az orvosok nem találtak más magyarázatot a kis Nmachira, mint hogy genetikai csoda - ugyanis a szülei hiába feketék, ő fehér és szőke.

Alaposan meglepődött Ben Ihegboro, amikor a nővérek a kezébe adták harmadik gyermekét. A pici ugyanis fehér, míg ő és felesége őshonos nigériaiak. Először persze felmerült benne, az asszony esetleg félrelépet, de a baba annyira hasonlít rá, hogy ez a lehetőség kizárt. Valamint az orvosi vizsgálatok is megerősítették, hogy Ben a papa, így nem tudni, mitől lett hófehér bőre, kék szeme és szőke haja a gyereknek. Főleg, hogy semmilyen rendellenességet nem találtak, vagyis nem albínó. Egészséges és erős újszülött, csak éppen teljesen más pigment készlettel rendelkezik, mint a szülei. A genetikai csodának elkönyvelt kislány a Nmachira nevet kapta, ami Isten szépségét jelenti nigériaiul. 

A különleges csecsemőt most több vezető genetikus is megvizsgálja, mert biztosra szeretnének menni, hogy nincs semmilyen lappangó rendellenessége. Emellett az okokat is meg akarják találni a fehérségére, mivel hasonló esettel még nagyon senkinek sem volt dolga.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 11. 13:38, szombat | Bulvár

Óriási bírságot kapott egy angol labdarúgó

Oli McBurnie, az angol élvonalban szereplő Sheffield United labdarúgócsapatának játékosa ittas vezetésért 28 500 fontos (11,2 milliós forintos) bírságot kapott.

2020. Július 11. 09:08, szombat | Bulvár

Nőtt a világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly

A világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly 8,6 százalékkal 74 ezer milliárd dollárra nőtt a Capgemini pénzügyi tanácsadó cég éves jelentése szerint.

2020. Július 10. 14:07, péntek | Bulvár

Vízbe fulladt a hatóságok szerint a Glee - Sztárok leszünk! eltűnt színésze

A hatóságok szerint vízbe fulladhatott Naya Rivera, a Glee - Sztárok leszünk! című tévésorozat 33 éves színésze, aki szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott.

2020. Július 08. 15:02, szerda | Bulvár

Jude Law játssza Hook kapitányt az új Pán Péter-filmben

Jude Law játssza Hook kapitányt a Disney új Pán Péter-filmjében - számolt be róla a The Hollywood Reporter.