Városlista
2021. június 12, szombat - Villő

Hírek

2015. Január 25. 09:53, vasárnap | Helyi
Forrás: Police.hu

Hófúvás miatt forgalomkorlátozások a megyében

Hófúvás miatt forgalomkorlátozások a megyében

A megváltozott időjárási körülmények és a folyamatos hóátfúvások miatt Győr-Moson-Sopron megyében az alábbi útvonalakon forgalomkorlátozás van érvényben:
- a 86-os számú főútvonalon Mosonmagyaróvár és Jánossomorja közötti szakaszon a rendőrök a forgalmat az M1-es autópálya és az 1-es számú főút irányába terelik.

- az 1-es számú főútvonalon Gönyű térségében, a Győr irányából Komárom irányába közlekedőket szintén az M1-es autópálya irányába terelik az egyenruhások.

A megváltozott időjárási körülmények és erős hófúvások miatt a 2015. január 25-én 7 óra 30 perctől a 82-es számú főúton,Győr felől Veszprém megye irányába közlekedő 7,5 tonnát meghaladó járművek részére forgalomkorlátozás van érvényben.

Az egyenruhások a korábban Kisbér és Pápa irányába közölt terelést az útviszonyok miatt megszűntették és a járműveket Veszprémvarsány belterületén a kijelölt parkolóba irányítják.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 02. 10:00, szerda | Helyi

Révhelyi Nyílászáró - biztosabb kilátás egy szebb jövőre!

15 éves szakmai tapasztalattal érkezett Győrbe a Rábaközi nyílászáró szaküzlet. Fő profiluk Gealan műanyag nyílászárók forgalmazása és szabvány méretű termékek azonnali raktárkészletről való értékesítése kedvező árakon.

2021. Május 26. 07:11, szerda | Helyi

JAF Holz- A fa világa

Amikor az otthonunkat tervezzük, akkor elképzeljük, milyen padlón járunk, milyen ajtót nyitunk ki, milyen színű a terasz. Hogy ne legyünk korlátozva abban, amit kitalálunk, a JAF Holz Ungarn Kft. bemutatótermében inspirálódhatunk. A bemutat

2021. Május 19. 10:00, szerda | Helyi

A napsugarak legjobb helye!-Sisolar Napelemrendszerek

Ha a fenntartható, környezettudatos jövő fontos számunkra, szeretnénk csökkenteni a rezsi költségünket, akkor egyenes út vezet a napelem rendszerekig.

2021. Április 28. 17:15, szerda | Helyi

La Villa – Önt is felvillanyozza!

A La-Villa villamossági szaküzlet 20 éves tapasztalatával és gyakorlati hátterével kiszolgálja azok igényeit, akik minőségi villamos termékeket szeretnének vásárolni kedvező áron, családias környezetben.