Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2010. Március 04. 07:41, csütörtök | Sport
Forrás: HírTV

Hogy kerülhet Gerrard az Interbe?

Hogy kerülhet Gerrard az Interbe?

Steven Gerrard az Interben? Eddig még feltevésként is alig hallottunk ilyesfajta információkat, ám a Corriere Dello Sport megszellőztette ezt az eshetőséget is. No, persze nem annyira egyszerű a történet, mint ahogy elképzeljük. A lap szerin

Volt már szó a Real Madridról, a Barcelonáról, a Milanról, de a Chelsea-ről és a Manchester Unitedről is. Bár írtak az Inter érdeklődéséről is, ám a mostani hír, ha úgy vesszük meglepetés. Pedig alapvetően nem kéne, hogy az legyen. Megmagyarázzuk.

A milánói sztárklub vezetőedzője ugyanis az a José Mourinho, aki korábban éveken keresztül irányította a Chelsea csapatát. Londoni nyarainak többsége pedig azzal telt, hogy megpróbálta Stevie Gerrardot a fővárosba csábítani. Kevés sikerrel.

Az idén nyáron azonban új szelek fújhatnak, hiszen a Liverpool szekere egyelőre döcög a Premier League-ben és egyáltalán nem biztosított számára a Bajnokok Ligája-indulás. Az Inter azonban vezeti hazája bajnokságát, sőt a BL-ben is áll még. Kecsegtető lehetőségek a jövőre nézvést.

Hogy miért nem egyszerű a történet? Mert az igazolás nagyban függ Mourinhótól, akit többek között a Real Madrid szeretne a kispadján tudni az ősztől. A talján újság szerint, ha a portugál szakember 2012-ig szóló kontraktusát meghosszabbítja legalább egy évvel, akkor kerülhet elő Gerrard ügye.

(sporthirado.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.