Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2022. Április 09. 11:36, szombat | PR
Forrás: (x)

Hogyan legyen újra csillogó megfakult autónk fénye?

Hogyan legyen újra csillogó megfakult autónk fénye?

Több oka lehet annak, hogy autónk fényezését tisztán tartsuk az értékmegőrzéstől kezdve az esztétikus megjelenésig – az emberek nagy része azonban mégsem fordít elég gondot a műveletre.

Az eredmény pedig egy fakó, matt fénnyel rendelkező gépjármű, amire már korántsem annyira jó érzés ránézni. Még ha a fényezés el is kezdett halványodni, általában még nem késő visszaadni az autó régi vonzó megjelenését – cikkünkben a teljesség igénye nélkül összeszedtünk néhány hasznos információt, amellyel újszerű fénnyel ruházhatjuk fel szeretett kocsinkat.

Mossuk le az autót

Az autósamponos tisztítás elengedhetetlen ahhoz, hogy járművünk kinézete újra ragyogó legyen. Hangsúlyozzuk, hogy mindenképp erre alkalmas készítményt használjunk! A hétköznapi szerek ugyanis legtöbbször ammóniát és más vegyi anyagokat tartalmazhatnak, amelyek leszedhetik az autóról a festéket. A különféle autótisztítószerek kifejezetten a fényezésének kondicionálására tervezték, és segítenek meggátolni a festék leválását. Tipp: a Gtechniq csúcstechnológiás autóápolási termékekkel maximális, hosszútávú és kiemelkedő megjelenést kölcsönözhetünk autónknak, miközben magasfokú védelmet biztosítanak.

Políroztassuk gépkocsinkat

Annak érdekében, hogy a régi megfakult és karcos autónknak újra gyönyörű fénye legyen, érdemes egy szakemberrel políroztatni a járművet. Az autópolírozás során eltávolítják a felületen lévő hibákat, így újra fényes lehet a felület. Azonban vigyázzunk! Sokszor nem szabad políroztatni autónkat, mert egy idő után teljesen tönkre tehetjük vele a karosszériát – ezen pedig már csak az újrafényezés segíthet, ami egyáltalán nem olcsó mulatság.

Telepítsünk minőségi autófóliát

Az autópolírozás után az esztétikus végeredményt konzerválhatjuk, ha minőségi autófóliával látjuk el a jármű karosszériáját. Így a fényes felület sokáig csillogó marad, ráadásul a fólia étvizedekig hatékony védelmet nyújt a felverődő kavicsok és egyéb külső behatások ellen is. Nem utolsó sorban pedig az erős napfény okozta színfakulás miatt sem kell többé aggódnunk.

Használjuk a megfelelő készítményeket

Miután az autót sikerült tökéletesre csiszoltatni és fóliáztatni, erősen ajánlott egy minőségi kerámia bevonattal is ellátni a felületet. A készítmény fényes réteget hoz létre a karosszérián, amely megvédi az autó fényezését a nemkívánatos szennyeződésektől – nem mellesleg pedig újra úgy fog kinézni imádott gépkocsink, mintha vadonatúj lenne.

Címkék: autó, autóápolás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.

2024. Március 26. 08:17, kedd | PR

A szellemi alkotások kiaknázatlan értékek egy vállalkozásban

Dubaiban a kedvező pénzügyi feltételek mellett az iszlám jogrend is maximális védelmet nyújt