Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Október 06. 08:00, péntek | Helyi

Hogyan lesz a jó HÍR-NÉV-ből haszon? Szakmai konferencia

Hogyan lesz a jó HÍR-NÉV-ből haszon?  Szakmai konferencia

Hogyan lesz a jó HÍR-NÉV-ből haszon? Márkaépítés és védjegyprogram szakmai konferenciát tartottak tegnap a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában.

Az eseményen köszöntőt mondott Molnár Albert, a Kamara Kereskedelmi tagozatának alelnöke.

A résztvevők megismerhették a Branding EU projekt eredményeit és bemutatkoztak a projekt megvalósításában közreműködő külföldi partnerek Borbély Sándor projektmenedzser, KVA jóvoltából. GoEurope – Spanyolország, Eurosuccess Consulting – Ciprus, OECON – Görögország. Ennek a projeknek a célcsoportjai az egyemek, felnőtt képző szervezetek, vállalkozásfejlesztési támogató szervezetek mint kamarák, regionális fejlesztési szervezetek, tanácsadó, más vállalkozói csoportok.

Ismertetésre került a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” védjegy program, Molnár Imre Győr térségi elnökség tagja által.

Egy tanulságos márkaépítési előadással zárult a rendezvény, Mészáros Róbert Branding tanácsadó (BrandBirds) jóvoltából, melynek címe: "A branding 5 alappillére: Hogyan építsünk márkát kisvállalkozásként 2017-ben?" - volt.

A „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” védjegy cím birtokosai - ABC sorrendben:

http://www.gymskik.hu/hu/gyor-moson-sopron-megyei-kereskedelmi-es-iparkamara/egyeb-anyagok/kamara-altal-ajanlott-vallalkozas-vedjegy-cim-birtokosai-abc-sorrendben-3312

Fotó: gyoriszalon.hu; Iparkamara

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense