Városlista
2019. november 13, szerda - Szilvia

Hírek

2010. Február 26. 07:07, péntek | Sport
Forrás: HírTV

Hol köt ki a Valencia csatárásza?

Hol köt ki a Valencia csatárásza?

Real Madrid, Barcelona, Liverpool, Chelsea, Manchester United, hogy csak néhány nevet említsünk meg azok közül a sztárklubok közül, akik az elmúlt időszakban valamilyen formán szerették volna megkaparintani David Villa szolgálatait. Úgy tű

Nagyon kapós mostanság a 28 esztendős, 54-szeres spanyol válogatott játékos, a The Daily Mirror pedig azt is tudni véli, hogy nyáron megaajánlattal rukkol majd elő érte a Manchester United, olyan szerződéstervezettel, amelyet nem lehet visszautasítani.

Az angol lapok azért szellőztették meg mindezt, mert Sir Alex Ferguson a hétvégén kémkedni küldte Martin testvérét, ugyan, nézzen már egy világklasszis támadót a mostanság hullámzóan teljesítő Dimitar Berbatov helyére.

Tavaly nyáron a Valencia 45 millió fontot kért a futballistáért, legfrissebb hírek szerint ezt az összeget a gyárvárosiak készséggel kifizetnék az anyagi gondokkal küszködő spanyoloknak. Mert megvan rá a fedezet.

Villa korábban kijelentette, remekül érzi magát Valenciában, ám ha a La Ligában jelenleg harmadik alakulat valami oknál fogva mégsem végezne az első négyben - ezek Bajnokok Ligája-helyek -, akkor egyértelműen megnyílna a kapu, és szinte biztosan továbbállna.

A spanyol kérőkkel szemben a Manchester malmára hajthatja a vizet a tény, miszerint a labdarúgó azt is közölte, hogy Hispániában egyetlen riválishoz sem költözne szívesen.

(sporthirado.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2019. November 13. 12:01, szerda | Sport

Különleges portréfilmet mutat be Gera Zoltánról az M4 Sport

Kizárólag az M4 Sporton lesz látható Németh Gábor portréfilmje Gera Zoltánról.

2019. November 11. 16:15, hétfő | Sport

Öten versenyeznek tovább az év férfi atlétája díjért

A nemzetközi szövetség (IAAF) hétfőn közzétette annak az öt versenyzőnek a nevét, akik közül kikerül az év férfi atlétája.

2019. November 11. 16:00, hétfő | Sport

Dzsudzsák: Még üresen is tele van energiával a Puskás Aréna

Dzsudzsák Balázs nagyon szerencsésnek tartja magát, hogy a magyar labdarúgó-válogatott tagjaként részese lehet a Puskás Aréna avatómérkőzésének, amelyre pénteken Uruguay ellen kerül sor.

2019. November 11. 06:45, hétfő | Sport

Gyászol a sportvilág! Meghalt az olimpiai bajnok vízilabdázó

Életének 72. évében elhunyt Szívós István olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó.