Városlista
2020. május 26, kedd - Fülöp

Hírek

2010. Február 26. 07:07, péntek | Sport
Forrás: HírTV

Hol köt ki a Valencia csatárásza?

Hol köt ki a Valencia csatárásza?

Real Madrid, Barcelona, Liverpool, Chelsea, Manchester United, hogy csak néhány nevet említsünk meg azok közül a sztárklubok közül, akik az elmúlt időszakban valamilyen formán szerették volna megkaparintani David Villa szolgálatait. Úgy tű

Nagyon kapós mostanság a 28 esztendős, 54-szeres spanyol válogatott játékos, a The Daily Mirror pedig azt is tudni véli, hogy nyáron megaajánlattal rukkol majd elő érte a Manchester United, olyan szerződéstervezettel, amelyet nem lehet visszautasítani.

Az angol lapok azért szellőztették meg mindezt, mert Sir Alex Ferguson a hétvégén kémkedni küldte Martin testvérét, ugyan, nézzen már egy világklasszis támadót a mostanság hullámzóan teljesítő Dimitar Berbatov helyére.

Tavaly nyáron a Valencia 45 millió fontot kért a futballistáért, legfrissebb hírek szerint ezt az összeget a gyárvárosiak készséggel kifizetnék az anyagi gondokkal küszködő spanyoloknak. Mert megvan rá a fedezet.

Villa korábban kijelentette, remekül érzi magát Valenciában, ám ha a La Ligában jelenleg harmadik alakulat valami oknál fogva mégsem végezne az első négyben - ezek Bajnokok Ligája-helyek -, akkor egyértelműen megnyílna a kapu, és szinte biztosan továbbállna.

A spanyol kérőkkel szemben a Manchester malmára hajthatja a vizet a tény, miszerint a labdarúgó azt is közölte, hogy Hispániában egyetlen riválishoz sem költözne szívesen.

(sporthirado.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 23. 08:58, szombat | Sport

Már 15 443 kilométert teljesítettek a virtuális futóverseny résztvevői

Egy magyar kezdeményezés teszi lehetővé, hogy Európa futói összekapcsolódjanak, és egymást motiválva folytassák a futást abban az időszakban, amikor a világjárvány miatt világszerte elmaradnak a versenyek.

2020. Május 18. 18:12, hétfő | Sport

Végre újra a valódi versenypályán!

Év elején nem gondoltuk volna, hogy ilyen sok várakozás után a Gender Racing új F4-es versenyautója lesz az első, ami idén először felgurulhat körözni a Hungaroring aszfaltjára a fránya COVID okozta kényszerszünet után.

2020. Május 08. 19:16, péntek | Sport

Virtuális pályákon kezdi a 2020-as szezont a Gender Racing

A hétvégén debütáló, újabb online versenysorozatban mérik össze erejüket a vírushelyzet miatt a GRT virtuális versenypályákra visszaszorult versenyzői is.

2020. Május 06. 15:22, szerda | Sport

Turbosinger és lacházi Dragracing!

Június 6-án Dragracing Autós Országos Bajnokság lesz a Kiskunlacházi reptéren. (Kiskundragházán)