Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2016. Május 19. 08:14, csütörtök | Bulvár
Forrás: Fotó: napidoktor.hu

Hollywoodi recepttel készül Görög Zita a bikiniszezonra!

Hollywoodi recepttel készül Görög Zita a bikiniszezonra!

Létezik néhány apró trükk, amivel a sport és a fogyókúra mellett rásegíthetünk arra, hogy még a strandszezon előtt formába hozzuk magunkat.

Görög Zita például egy Hollywoodban is népszerű zsírégető limonádé hatásában hisz.

A bikiniszezon közeledtével mindenki pánikszerűen elkezd diétázni és az is rója a szigetköröket, aki az év többi napján inkább a fotelt választja. Akár egészséges életmódra törekszünk, akár csak egy pár kilótól akarunk megszabadulni, hogy jól mutassunk a strandon, a válogatott étrend mellett elengedhetetlen, hogy minél több vizet fogyasszunk. Görög Zita is így készül a strandszezonra, meg néhány apró trükkel, amit örömmel oszt meg mindenkivel.

- Fontos, hogy ne csak a víz mennyiségére, hanem a minőségére is odafigyeljünk. Ha a magnéziummal dúsított, szűrt vízbe belecsempészünk még pár méregtelenítő-zsírégető hozzávalót, nagy valószínűséggel jobban olvadnak majd a kilók is – árulta el a modell.

Görög Zita kedvenc méregtelenítő limonádéjának a magnéziummal dúsított víz mellett van egy másik fontos összetevője is: a vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag juharszirup. A tengerentúlon a juharszirupos, fűszeres ital a Hollywood-i sztárok, többek közt Beyonce egyik kedvenc méregtelenítő limonádéja, amivel rásegítenek arra is, hogy megszabaduljanak a pluszkilóktól.

- Ha ezzel az itallal indítom a napot az nemcsak a reggelemet teszi energikussá, de az egész napomra pozitív hatással van, ráadásul méregtelenít és fogyaszt is. Külön jó érzés, hogy már korán reggel, közvetlenül ébredés után tettem valamit az egészségemért és persze a szépségemért is. Néhány éve még bármit ehettem büntetlenül, de tudom, hogy az étkezés mellett időben el kell kezdenem odafigyelni olyan dolgokra is, amik később is segítenek megőrizni az alakomat – mondta Görög Zita.

Görög Zita kedvenc fűszeres zsírégető limonádéjának összetevői:

1 liter szűrt, magnéziumos víz,
2 evőkanál juharszirup,
1 késhegyni Cayenne-bors,
2 evőkanál frissen facsart citromlé.

Ez az ital amellett hogy tisztítja a vért, a vesét, az emésztőrendszert fokozza az anyagcserét, és megakadályozza a vércukorszint ingadozását is. A fűszeres limonádétól sokkal energikusabbak leszünk, bónuszként pedig a bőrünk és a hajunk is megszépül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.