Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2010. November 03. 16:27, szerda | Helyi
Forrás: www.rubinszepsegszalon.hu

Holnap Szépségszalonok éjszakája a Rubin Szépségszalonban!

Holnap Szépségszalonok éjszakája a Rubin Szépségszalonban!

Ez a kezdeményezés azért jött létre, mert megdöbbentő, de nagyon sokszor az emberek akár 1 évig is eljárnak egy szépségszalon előtt mire eljutnak odáig, hogy bemenjenek és érdeklődjenek vagy egyáltalán szétnézzenek a szalonon belül i


- Ha bemegyek, akkor már igénybe kell vennem valamilyen szolgáltatást.

- Nem biztos, hogy szimpatikus az adott szolgáltatást nyújtó szakember, de ilyenkor azért mégis bejelentkezem, mert olyan kellemetlen kijönni, hogy mégsem akarok semmit, aztán legfeljebb úgy sem megyek el...

- Nem szeretek bemenni úgy egy szalonba, hogy csak beesem, mert általában mindenki dolgozik, és nem tudnak velem foglalkozni...stb.

Itt jött az ötlet, hogy a Szépségszalonok miért ne csinálhatnának egy éjszakát, ahol bemutatkozhatnak és a vendégek nyugodt körülmények között szétnézhetnek, kérdezősködhetnek, kipróbálhatnak különböző szolgáltatásokat minden kötelezettség nélkül, és ha elnyerte tetszésüket az adott szépségszalon, vásároljanak kedvezményesen bérleteket, vagy bejelentkezzenek az adott szolgáltatásra akár 10-20-30-40-50% kedvezménnyel.

A Rubin Szépségszalon is csatlakozott a kezdeményezéshez, és 25%kedvezményt adunk MINDEN SZOLGÁLTATÁSUNKRA, ami nálunk megtalálható: kozmetika, sminktetoválás, masszázs, alakformáló testkezelések, tekercselés, fodrászat!

Ha vásárolsz Joy újságot, a benne lévő kuponnal 30%kedvezményre tehetsz szert!

Várunk minden kedves érdeklődőt 2010 november 4-én 8:00-22:00 óra között .

A részletekről érdeklődj a szalonban!
www.rubinszepsegszalon.hu

9021 Győr, Kisfaludy u. 6. Tel: 06-96-311-356, 06-20-342-7605

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 09:13, kedd | Helyi

Megváltozott a Pannon-Víz címe

Érdekes változás történt a Pannon-Víz Zrt. életében, ugyanis a társaság Országút u. 4. szám alatti székhelyének és egyben központi irodaházának címe több mint 50 év után Imaház u. 1. számra változott.

2024. Május 21. 08:10, kedd | Helyi

A Kocka nem csak a külföldieket vonzza

A Széchenyi István Egyetem és az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság (OIF) Nyugat dunántúli Regionális Igazgatósága közötti jó kapcsolat a hallgatók és vendégprofesszorok érdekében jött létre.

2024. Május 21. 07:16, kedd | Helyi

Korszerű várakozási feltételeket teremtettek a győri kórházban

A győri kórház három épületében, valamint a Szent Imre úton lévő rendelőintézetben is érintőkijelzős automaták fogadják a szakrendelésre érkezőket. Az új rendszer ötven különböző szakrendelésen működik már.

2024. Május 20. 09:15, hétfő | Helyi

Világranglista: a legjobbak közé került a győri egyetem

A lista készítői egyebek mellett vizsgálták a publikációk idézettségét és a kutatásból származó bevételeket.