Városlista
2019. december 11, szerda - Árpád

Hírek

2019. Július 19. 14:44, péntek | Bulvár

Hordágyon vitték haza Sas Józsefet

Hordágyon vitték haza Sas Józsefet

Négy hónap után végre hazamehetett a kórházból a humorista. Zsuzsa, a felesége elszánt tekintettel kísérte a hordágyát.

Bár az orvosok még marasztalták volna, Sas József úgy döntött, hogy sokkal gyorsabb lesz a gyógyulása, ha otthonában a felesége, Zsuzsa mellett lehet, ezért saját felelősségre, szerdán elhagyta a szeretetkórházat, ahol eddig a rehabilitációját töltötte. A kabaré koronázatlan királyát mentővel, fekve szállították haza, ahol – információink szerint – a felesége, Zsuzsa asszony mindent előkészített annak érdekében, hogy minél kényelmesebben érezze magát a négy hónapja ágyhoz kötött férje.

Információink szerint – a felesége, Zsuzsa asszony mindent előkészített annak érdekében, hogy minél kényelmesebben érezze magát a négy hónapja ágyhoz kötött férje.


A Jászai Mari-díjas művész az év elején Thaiföldre utazott nyaralni, ahol agyvérzést kapott, az állapotát egy phuketi kórházban stabilizálták, majd ma­gángéppel hozták haza már­cius hetedikén.

A tévés felépülése nyilvánvalóan sok időt vesz még igénybe, de az orvosai is egyetértettek vele abban, hogy az otthoni környezet segítheti a gyorsabb rehabilitációt.

"Rengeteg szeretetet kapok, folyamatosan keresnek a barátaim, az ismerőseim. Azzal biztatnak, hogy nem adhatom fel. Igaz, a járás még nem megy, egyelőre sehogyan sem. Segítséggel kikászálódom a kere­kes­székből, bár a lábam még nem tart meg, nincs erőm. De hiszek a felépülésben, és abban is, hogy egyszer majd újra színpadra állhatok" – nyilatkozta nemrégiben egy magazinnak Sas József, aki a családjával együtt mindvégig hitt abban, hogy egyszer meggyógyul.

Felesége, Zsuzsa asszony végig a művész mellett volt, otthon mindent előkészített férje számára, hogy minél kényelmesebben érezze magát
Keresték Sas József feleségét, Zsuzsa asz­szonyt, de sajnos nem reagált a megkereséseinkre, ahogy a lánya, Ágnes sem.

Beregi Péter színész – aki régi ismerőse Sas Józsefnek – nem akart nyilatkozni, de úgy tudjuk, ő még abban is segédkezett, hogy a régi jó barát a lehető legkevesebb kellemetlenséget szenvedje el a kórházból haza­úton, biztonságban legyen és kényelmesen érezze magát, vé­gig Zsuzsa asszony mellett volt, intézte a hivatalos papírokat, és segédkezett a személyes holmik pakolásában.

Sas József rajongói folyamatosan érdeklődnek a közösségi oldalán a hogylétéről, aggód­nak érte, és elárasztják jókívánsággokkal. Remélhetőleg ha­marosan jó híreket kapunk a művész egészségi állapotával kapcsolatban.

AZ ORVOS SZERINT HOSSZÚ LESZ A FELÉPÜLÉS
A Bors megkereste dr. Bense Tamás orvost, aki általánosságban nyilat­kozott az agyvérzés utáni rehabili­tációról.

"Az agyvérzést szenvedő betegek felépülési esélye személyenként változhat, hisz a fő kérdés, hogy időben sikerül-e észlelni az agyi érkatasztrófát, illetve azt követően mikor kezdődik el a rehabilitáció. Azoknál a betegeknél, akiknél rövid időn belül észlelik a problémát, meglehetősen jók az esélyek a gyógyulásra, de a rehabilitáció így is hetekig eltarthat, s noha csekélyebb az esélye, de akár maradandó károsodást is szenvedhetnek. Amennyiben azonban jelentősen több időbe telik a stroke diagnosztizálása, az illető későn kerül be a kórházba, úgy rohamosan megnőhet a rehabilitáció ideje, és így akár hosszú hónapokig is eltarthat, mire a beteg felépül."

Forrás: borsonline.hu

Kép: © Hatlaczki Balázs, DFP

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 10. 13:50, kedd | Bulvár

Meghalt a Roxette énekesnője

Hatvanegy éves korában meghalt Marie Fredriksson svéd énekesnő, a Roxette nevű duó egyik tagja - írja a BBC hírportálja.

2019. December 10. 13:31, kedd | Bulvár

Sokszoros áron kínálják a Vajna-hagyatékot az interneten

Az e-Bayen felbukkantak azok a bőrkötéses forgatókönyvek, amelyeket szombat délután árvereztek el a Nagyházi Galériában.

2019. December 10. 12:01, kedd | Bulvár

Bejelentették a Balaton Sound világsztár fellépőit

Mások mellett a DJ Mag éllovasai, a Dimitri Vegas és Like Mike duó, Martin Garrix és Kygo is fellép a jövő évi Balaton Soundon 2020. július 8. és 12. között Zamárdiban – közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

2019. December 10. 09:50, kedd | Bulvár

Maradt a kaptafánál, most a multik is irigyelhetik a kis magyar céget

Egy mostanra itthon szinte teljesen kihalt iparágban vett repülőrajtot egy 2016–ban megalakult tiszaföldvári manufaktúra.