Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Július 19. 14:44, péntek | Bulvár

Hordágyon vitték haza Sas Józsefet

Hordágyon vitték haza Sas Józsefet

Négy hónap után végre hazamehetett a kórházból a humorista. Zsuzsa, a felesége elszánt tekintettel kísérte a hordágyát.

Bár az orvosok még marasztalták volna, Sas József úgy döntött, hogy sokkal gyorsabb lesz a gyógyulása, ha otthonában a felesége, Zsuzsa mellett lehet, ezért saját felelősségre, szerdán elhagyta a szeretetkórházat, ahol eddig a rehabilitációját töltötte. A kabaré koronázatlan királyát mentővel, fekve szállították haza, ahol – információink szerint – a felesége, Zsuzsa asszony mindent előkészített annak érdekében, hogy minél kényelmesebben érezze magát a négy hónapja ágyhoz kötött férje.

Információink szerint – a felesége, Zsuzsa asszony mindent előkészített annak érdekében, hogy minél kényelmesebben érezze magát a négy hónapja ágyhoz kötött férje.


A Jászai Mari-díjas művész az év elején Thaiföldre utazott nyaralni, ahol agyvérzést kapott, az állapotát egy phuketi kórházban stabilizálták, majd ma­gángéppel hozták haza már­cius hetedikén.

A tévés felépülése nyilvánvalóan sok időt vesz még igénybe, de az orvosai is egyetértettek vele abban, hogy az otthoni környezet segítheti a gyorsabb rehabilitációt.

"Rengeteg szeretetet kapok, folyamatosan keresnek a barátaim, az ismerőseim. Azzal biztatnak, hogy nem adhatom fel. Igaz, a járás még nem megy, egyelőre sehogyan sem. Segítséggel kikászálódom a kere­kes­székből, bár a lábam még nem tart meg, nincs erőm. De hiszek a felépülésben, és abban is, hogy egyszer majd újra színpadra állhatok" – nyilatkozta nemrégiben egy magazinnak Sas József, aki a családjával együtt mindvégig hitt abban, hogy egyszer meggyógyul.

Felesége, Zsuzsa asszony végig a művész mellett volt, otthon mindent előkészített férje számára, hogy minél kényelmesebben érezze magát
Keresték Sas József feleségét, Zsuzsa asz­szonyt, de sajnos nem reagált a megkereséseinkre, ahogy a lánya, Ágnes sem.

Beregi Péter színész – aki régi ismerőse Sas Józsefnek – nem akart nyilatkozni, de úgy tudjuk, ő még abban is segédkezett, hogy a régi jó barát a lehető legkevesebb kellemetlenséget szenvedje el a kórházból haza­úton, biztonságban legyen és kényelmesen érezze magát, vé­gig Zsuzsa asszony mellett volt, intézte a hivatalos papírokat, és segédkezett a személyes holmik pakolásában.

Sas József rajongói folyamatosan érdeklődnek a közösségi oldalán a hogylétéről, aggód­nak érte, és elárasztják jókívánsággokkal. Remélhetőleg ha­marosan jó híreket kapunk a művész egészségi állapotával kapcsolatban.

AZ ORVOS SZERINT HOSSZÚ LESZ A FELÉPÜLÉS
A Bors megkereste dr. Bense Tamás orvost, aki általánosságban nyilat­kozott az agyvérzés utáni rehabili­tációról.

"Az agyvérzést szenvedő betegek felépülési esélye személyenként változhat, hisz a fő kérdés, hogy időben sikerül-e észlelni az agyi érkatasztrófát, illetve azt követően mikor kezdődik el a rehabilitáció. Azoknál a betegeknél, akiknél rövid időn belül észlelik a problémát, meglehetősen jók az esélyek a gyógyulásra, de a rehabilitáció így is hetekig eltarthat, s noha csekélyebb az esélye, de akár maradandó károsodást is szenvedhetnek. Amennyiben azonban jelentősen több időbe telik a stroke diagnosztizálása, az illető későn kerül be a kórházba, úgy rohamosan megnőhet a rehabilitáció ideje, és így akár hosszú hónapokig is eltarthat, mire a beteg felépül."

Forrás: borsonline.hu

Kép: © Hatlaczki Balázs, DFP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára