Városlista
2019. december 6, péntek - Miklós

Hírek

2018. Május 28. 07:04, hétfő | Belföld

Horror: Másfél éves kislányát szurkálta össze

Horror: Másfél éves kislányát szurkálta össze

Összeszurkált az apja egy másfél éves kislányt Lajosmizsén. Legalább négyszer szúrta meg.

A nagymama orvoshoz vitte a gyereket, de azt hazudta, hogy üvegbe esett. A háziorvos ezt nemcsak elhitte, hanem haza is küldte őket, mondván nincs komoly baj.

Úgy tudni, hogy az akkor 31 éves T. József akkor már negyedik napja drogozott, hallucinált, majd magából kifordulva megragadta a másnapi disznóvágáshoz kikészített kést, és legalább négyszer másfél éves kislányába vágta, majd magát is megszurkálta, mentők vitték el - írja a Bors. A nagymama a mentősöknek tagadta, hogy a gyerek is megsérült volna, így a vérző, súlyosan sérült kicsi ellátatlanul otthon maradt.

Mikor a mentősök elmentek, a nagymama a háziorvoshoz rohant, de azt hazudta neki, hogy a baba üvegbe esett, az karcolta meg a mellkasát. Az orvos megvizsgálta a gyermeket, és nem vette észre a brutális szúrásokat, sőt csak felszínesnek értékelte a sebeket, amelyeket fertőtlenített és leragasztott, majd hazaküldte őket. A gyerek este már vért hányt a kórházban, életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta. Ekkor már a kórházban orvosi bravúr kellett, hogy életben maradjon.

A kislány azóta elkerült a családtól, és nevelőszülőknél él Szegeden. Az apát, T. Józsefet már jogerősen elítélték, ő 13 évet kapott, hétfőn azonban a kislány sérüléseiről hazudó nagymama és az orvos áll bíróság elé.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 06. 06:20, péntek | Belföld

Fának ütközött és felborult egy autó a IV. kerületben

Egy autó fának ütközött, és felborult Újpesten, a Berda József utca és a Mártírok útja kereszteződésénél.

2019. December 06. 05:01, péntek | Belföld

Kissé mérséklődik a hideg a hétvégén

Jellemzően borult, párás idő lesz a hétvégén. Kissé mérséklődik a hideg, ahol naposabb lesz az idő, ott több fokkal fagypont felett alakulhatnak a maximumok

2019. December 06. 05:00, péntek | Belföld

Kartellezés miatt több mint 860 millió forintos bírságot szabott ki a GVH

Összesen több mint 860 millió forintra bírságot kell fizetnie öt cégnek, amiért közbeszerzési eljárásokban összejátszottak egymással - közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) csütörtökön az MTI-vel.

2019. December 05. 18:00, csütörtök | Belföld

Változóban a magyarok vásárlási szokásai

Az online vásárlás térhódítása hihetetlen mértékben átalakítja az elmúlt 20-25 évben Magyarországon kialakult, havi egy-két nagybevásárlással működő vásárlási szokásokat