Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Január 05. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: STOP

Horror! Megkínozták és kirabolták a magyar sztár nagyszüleit

Horror! Megkínozták és kirabolták a magyar sztár nagyszüleit

Negyvenezer forintért kínozta meg Dopeman nagyszüleit két betörő újév éjszakáján. A rapper nagymamája már jobban van, a nagypapa kezét azonban valószínűleg műteni kell, mivel a rablók egy késsel megsebesítették.

Dopeman újéve nem éppen úgy kezdődött, ahogy azt az ember várná. A rapper kislányával még a hónap első napján kiment édesanyjához és ott is aludt, 2-án reggel pedig arra ébredt, hogy öccse és édesanyja a nagyszülei házához rohannak, az idős embereket ugyanis kirabolták és bántalmazták.

"Újév éjszakáján két ember tört be a nagyszüleim házába, majd módszeresen megkínozták őket. A nagyanyámat leütötték, majd a kilencven éves, beteg nagypapámat legmélyebb álmából ébresztették egy kiadós veréssel. Betörték a mellkasát, a húst csontig leszakították a karjáról, és a biztonság kedvéért még csikkeket is elnyomtak benne. Amikor a nagymamám térden állva rimánkodott, az egyik ráhúzta a fegyvert. Végül "úgyis megdöglenek" címszóval életben hagyták őket, de azért a fülbevalót kitépték a füléből. Ezt és negyvenezer forintot zsákmányoltak" - sorolta Dopeman a rémisztő történetet.

A sztár nagyszüleit jelenleg is kórházban ápolják, a rendőrség pedig keresi az elkövetőket.

"Nagymamám már jobban van, nagypapám kezét azonban valószínűleg meg kell operálni. Nem ez volt az első eset ott a környéken, pár hete például egy idős hölgy fejéhez forró vasalót szorítottak" - mondta Dopeman a Napi Ásznak.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.