Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Szeptember 18. 06:37, szerda | Belföld

Horrorbaleset a 86-os úton, véres kocsival száguldott az eszméletlen sofőr

Horrorbaleset a 86-os úton, véres kocsival száguldott az eszméletlen sofőr

Szombathely felé tartott egy Seat a 86-os főúton vasárnap délelőtt, amikor az autó elé egy szarvasbika ugrott.

A kétmázsás állat a vezető oldalán betörte a szélvédőt és eldeformálta a tetőt úgy, hogy a sofőr egy nagy ütést kapott a fejére, és elvesztette az eszméletét - írta a 112press.hu.

Az autó ezután másodpercekig irányítás nélkül haladt tovább a 86-os főúton. A szemből érkezők észlelték a veszélyt, és félre tudták kormányozni autóikat a szemmel láthatóan sérült autó elől, ami 320 méter megtétele után letért az útról, majd a töltésen lerobogva fának ütközött.

A balesetben az autót vezető férfi és felesége könnyű sérülést szenvedett, a hátsó ülésen bekötve utazó kutya nem sérült meg, és el sem tudott szaladni ijedtében. A két felnőtt is használta a biztonsági övét, a mellkasuk fájt is a baleset után, az öv azonban az ülésben tartotta az utasokat mindkét ütközésnél.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.