Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Július 29. 15:38, hétfő | Bulvár
Forrás: blikk.hu

Horrorfilmre emlékeztet a buszbaleset helyszíne

Horrorfilmre emlékeztet a buszbaleset helyszíne

Autóbusz-szerencsétlenség történt vasárnap késő este Dél-Olaszországban; a hétfő hajnali jelentésekhez képest délelőttre az újabb hírek szerint a katasztrofális baleset áldozatainak száma 38-ras emelkedett.

Sajtójelentések szerint egy olasz turistákat szállító busz Campania régióban Avellino város közelében egy viadukton áthaladva zuhant a 30 méteres mélységbe. A Nápolyba tartó buszon az első nem hivatalos információk szerint mintegy 50 utas tartózkodott, köztük számos zarándok.

Hétfő délelőttre aztán a hatóságok pontosították az adatokat: negyvennyolcan utaztak a turistabuszon, a harmincnyolc halott egyike a sofőr. A terület prefektusa arról is beszámolt, hogy az előzetes hírekkel ellentétben gyermekek nincsenek az áldozatok között. A koporsókat a közeli Monteforte egyik általános iskolájába vitték, oda gyűltek össze az áldozatok rokonai is.

Fotó forrása!

Cikk folytatása, fotók

Címkék: buszbaleset

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.