Városlista
2024. október 23, szerda - Gyöngyi

Hírek

2012. Május 06. 07:13, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP / Kiskegyed

Horváth Éva nagy meglepetést okozott

Horváth Éva nagy meglepetést okozott

Az év egyik legszebb napja az anyák napja. Ez az ünnep a sztároknak is szent. Horváth Éva köszöntéssel ébreszti édesanyját.

Nálunk hosszú évek óta hagyomány, hogy anyák napjának reggelén én ébresztem édesanyámat telefonon, és már akkor felköszöntöm. Majd átmegyek hozzá ebédre, és ismét megköszönöm a törődését, szeretetét. Cserepes virágot és egy kis ajándékot szoktam neki átadni. ezúttal azonban egy hévízi wellness-hétvégével leptem meg, mert ráfér egy kis pihenés és kikapcsolódás - meséli Horváth Éva, aki nemrég érkezett haza Mexikóból, ahol az Éden Hotel második szériáját forgatták.

Kiskegyed / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 22. 13:47, kedd | Bulvár

Féláron vehet gyerekjátékokat a NAV-tól

Rendszeres dilemma, hogy karácsonyra, mikulásra milyen ajándéknak örülnének a családtagok és mikor van idő megvásárolni azt.

2024. Október 22. 10:33, kedd | Bulvár

Lionel Richie jövő nyáron Budapesten lép fel

Lionel Richie csaknem húsz év után visszatér Budapestre. A világhírű amerikai énekes-dalszerző 2025. július 17-én az MVM Dome-ban lép fel Say Hello to the Hits című európai turnéja keretében.

2024. Október 21. 08:21, hétfő | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében vasárnap, a férfi a fején és végtagjain sérült meg – írta a Beszterce-Naszód megyei katasztrófavédelem (ISU) közlése alapján a News.ro.

2024. Október 20. 08:50, vasárnap | Bulvár

Elvitték minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét

Harminchárom hét halmozódás után egy játékos elvitte az ötöslottó eddigi legnagyobb nyereményét, 6,613 milliárd forintot, a nyertesnek a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a nemzeti lottótársaságnál