Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2012. Május 06. 07:13, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP / Kiskegyed

Horváth Éva nagy meglepetést okozott

Horváth Éva nagy meglepetést okozott

Az év egyik legszebb napja az anyák napja. Ez az ünnep a sztároknak is szent. Horváth Éva köszöntéssel ébreszti édesanyját.

Nálunk hosszú évek óta hagyomány, hogy anyák napjának reggelén én ébresztem édesanyámat telefonon, és már akkor felköszöntöm. Majd átmegyek hozzá ebédre, és ismét megköszönöm a törődését, szeretetét. Cserepes virágot és egy kis ajándékot szoktam neki átadni. ezúttal azonban egy hévízi wellness-hétvégével leptem meg, mert ráfér egy kis pihenés és kikapcsolódás - meséli Horváth Éva, aki nemrég érkezett haza Mexikóból, ahol az Éden Hotel második szériáját forgatták.

Kiskegyed / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.