Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Március 08. 14:53, kedd | Bulvár
Forrás: NapiászOnline

Horváth Éva csak altatókkal bírta a 26 órás repülőutat

Horváth Éva csak altatókkal bírta a 26 órás repülőutat

Az Éden Hotel háziasszonya, Horváth Éva rengeteg élménnyel gazdagodott Kolumbiában, de szíve szerint a repülőutat kihagyta volna, hiszen a félelem mellett az időjárás sem könnyítette meg a dolgukat.


A Viasat 3 csatorna hétfőn tűzte képernyőre az Éden Hotel című műsor első epizódját. A reality-t Kolumbiában forgatták, ahova – csak úgy mint a stábtagok és versenyzők – a műsor háziasszonya, Horváth Éva repülővel – mivel mással – utazott. Az egykori szépségkirálynő azonban nem csak kellemes élményekkel tért haza, hiszen a kiút eléggé körülményesre sikeredett. „Rosszul vagyok a repüléstől. Csak úgy tudok repülőn utazni, ha begyógyszerezem magam altatókkal, és átalszom az utat. Mindig figyelem a stewardessek arcát, hogy mi történik, mert nagyon félek a levegőben.” – újságolta Horváth Éva a NapiászOnline-nak, aki azt is elárulta, hogy miközben ő az igazak álmát aludta, addig a repülőn óriási buli alakult ki.

„Út közben a repülőn mindenki bulizott, hiszen a stábtagok is akkor ismerkedtek meg egymással, és hogy a forgatás végig jó hangulatban teljen, minden időt kihasználtak. Én természetesen végig aludtam az utat, a stábtagok meg szerintem azon gondolkoztak, hogy mennyire antiszociális vagyok. Mondjuk ez alapvetően vicces volt, hiszen amikor megérkeztünk, akkor mindenki hulla fáradt volt, csak én voltam teljesen kipihent.”

Horváth Éva legnagyobb sajnálatára azonban megérkezésük előtt óriási vihar tört ki Santa Marta fölött, ezért a repülő kapitányának is az időjáráshoz kellett igazodnia. „Már éppen szállt volna le a gép, láttam a szárazföldet, és reménykedtem, hogy már nem lesz semmi baj. Itt gyakoriak a heves esőzések, és ez most sem volt másként, ezért a repülőnek egy újabb kört kellett tennie a reptér felett, hogy le tudjon szállni. Nagyon féltem, hiszen amikor már azt láttam, hogy leszállunk, akkor a pilóta visszahúzta a gép orrát, és újra felemelkedtünk.” – mesélte az egykori szépségkirálynő, akinek az odavezető 26 órás utat, és a visszafele végigszenvedett 36 órás tortúrát is túl kellett élnie.

Mindezek ellenére nem csak a szereplők, de a stábtagok is fantasztikus élményekkel tértek haza, hiszen Éva beszámolója szerint egy varázslatos országról van szó, ahol rengeteg természeti csodával találkoztak. „A sztereotípiákkal ellentétben Kolumbia biztonságos ország. Kevés a turista, ezért a természet szinte még érintetlen. Egy igazi felfedezetlen vidék, ahol rengeteg különlegességgel találkozhat az ember. Láttunk gyönyörű lepkéket, rovarokat és jófej békákat is. Ezek az óriásbékák mindig beültek a fénybe, és akkorára fújták a hasukat, mint egy luftballon. Nyugodtan üldögéltek, és várták a nagy bogarakat, egyáltalán nem zavartatták magukat az ember közelségében.”

Az Éden Hotel tehát hétfő este indult, a műsorvezető pedig elárult néhány érdekességet is a műsor kulisszáiról. „Ez lesz az első olyan adás, ahol kialakulnak a párok. Aki egyedül marad, annak távoznia kell a Hotelből. 5 fiú és 5 lány mutatkozik be, és ha első látásra megtetszenek egymásnak, akkor párba állnak, de egyáltalán nem biztos, hogy ezek a párok maradnak végig. Az én feladatom az volt, hogy levezényeljem a párválasztó és egyéb ceremóniákat, de gyakran megleptem a játékosokat olyan dolgokkal, eseményekkel, amelyekre egyáltalán nem számítottak.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.