Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Június 18. 11:35, hétfő | Bulvár
Forrás: pink.hu

Hosszú idő után esküvőt tervez a sztárpár!

Hosszú idő után esküvőt tervez a sztárpár!

Amióta megszületett a kisfiuk, Marián, mindenki arról faggatja őket, mikor kötik össze hivatalosan az életüket. Dundika nem titkolózik tovább: elárulta, hogy hamarosan kimondják a boldogító igent.

Hét hónapos terhes volt a playmate, amikor először fordult meg a fejükben az esküvő gondolata. De akkor úgy döntöttek, hatalmas pocakkal nem szeretnének nagy bulit csapni. Most azonban már semmi akadálya, hogy Majka elvegye a gyermeke édesanyját.

– Állandóan piszkálnak minket, hogy mikor lesz már végre lagzi. Azt vettük észre, hogy lassan mindenkit jobban érdekel ez az egész, mint minket – mondta nevetve Dundika, aki azt is elárulta: ha esküvőre kerül a sor, az csak igazi, hagyományos szertartás lehet, ahol Marci totyogva viszi majd a gyűrűpárnát. – Konkrét időpontot még nem tudok mondani, egyelőre a nyári vakációnk tervezésénél tartunk. Mivel a kisfiunk még pici, egyetlen napra sem szeretnénk másokra bízni. Peti ugyanis kikötötte, hogy nélküle sehova nem megyünk. Az idei nyárra ezért maradnak a balatoni hétvégék.

A munkánk sem engedné, hogy gyorsan dobjunk össze egy lagzit. Hamarosan megjelenik ugyanis a lemezem, aminek az a különlegessége, hogy együtt dolgoztunk rajta Petivel, ő írta a dalszövegeket. De nem szeretnénk, hogy a közös munka a kapcsolatunk rovására menjen, ezért igyekszünk különválasztani a kettőt. Nem akarunk sülve-főve együtt lenni, mert az nem egészséges. Egyébként is megszoktuk, hogy Peti éjszakába nyúlóan dolgozik, amit most már Marián is jól tud kezelni. Nincs is nagyobb öröm annál, mint amikor reggel felébredve megpillantja az édesapját.

Címkék: dundika, esküvő, Majka

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára