Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Március 04. 07:45, hétfő | Sport

Hosszú Katinka filmet forgatna az életéről

Hosszú Katinka filmet forgatna az életéről

Új ötlettel állt elő a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka, aki dokumentumfilmet szeretne forgatni az életéről. Az Iron Lady úgy gondolja, a mozival több emberhez juthatna el, mint egy könyvvel.

„Ez a film egy mélyebb hangvételű mű lenne, amely nem csak egy évemet dolgozná fel. Nagyon sok minden történt velem az elmúlt időszakban, rengeteg dolog megfogalmazódott bennem, amit ki szeretnék adni magamból. Korábban a könyvírás is sokat segített, hiszen újra feleleveníthetem a velem történt eseményeket, jobban átgondolva le tudom vonni belőle a tanulságot" – mondta a Borsnak Katinka, akivel hatalmasat fordult a világ az elmúlt szűk másfél évben, hiszen magánéletben és a szakmában is szakított edző-férjével, Shane Tusuppal.

A bajnoknő nem tört össze a válástól, sőt új mesterével, Petrov Árpáddal is sikert sikerre halmoz, míg az üzleti életben is tovább bontogatja szárnyait, ugyanis klubtulajdonosként beszállt az új úszóligába, az ISL sorozatba, melynek ötlete az ukrán milliárdos, Konsztantyin Grigorisin fejéből pattant ki. Bár a magánéletéről nemigen beszél Katinka, kijelenthető: végtelenül kiegyensúlyozottnak tűnik.

A film egyébként több helyszínen játszódna, hiszen a bajnoknő rengeteget utazik. A legtöbb kockát itthon vennék fel, ezért magyar stábbal tervez dolgozni, de jelentős szerepet kapna Los Angeles is, ahová egyetemre járt.

Forrás: origo.hu

Fotó: Koncz Márton - Origo

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:46, szombat | Sport

Győzelemmel avatta fel az Alba Arénát a magyar jégkorong-válogatott

A jövő vasárnap kezdődő divízió I/A-világbajnokság előtt álló magyar férfi jégkorong-válogatott 2-1-re legyőzte az elitben szereplő norvég csapatot a székesfehérvári Alba Aréna avató mérkőzésén pénteken.

2024. Április 20. 09:45, szombat | Sport

A Veszprém kilenc góllal nyerte meg a Szeged elleni rangadót

A címvédő Telekom Veszprém házigazdaként 36-27-re legyőzte a Szegedet a férfi kézilabda NB I péntek esti rangadóján.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet