Városlista
2021. június 16, szerda - Jusztin

Hírek

2010. Január 15. 06:51, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Hosszú a bűnlajstroma a 14 éves haramiának

Hosszú a bűnlajstroma a 14 éves haramiának

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a 14 éves fiút, aki néhány hét leforgása alatt legalább fél tucat gyermeket rabolt ki Debrecenben – tudta meg a HavariaPress.

A napokban fogták el a rendőrök azt a 14 éves fiút, aki legalább hat alkalommal támadott meg és fosztott ki hasonló korú, vagy fiatalabb gyermekeket a hajdúsági megyeszékhelyen. A fiú Debrecen Tócóskert és Fényesudvar nevű városrészeiben követte el a rablásokat. Módszere az volt, hogy beszélgetésbe elegyedett áldozataival, s így kiszedte belőlük, van-e náluk pénz, vagy mobiltelefon. Azokat, akiknél volt valami érték, egy késsel fenyegetőzve fosztotta ki. Az esetek zömében néhány száz forint, vagy egy-egy mobiltelefon volt a bandita zsákmánya. A fiút hétfőn fogták el a debreceni rendőrök, ellene fegyveresen elkövetett rablás gyanújával folyik eljárás.


Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 16. 07:00, szerda | Kék hírek

Elítéltek egy szerb kábítószercsempészt Szegeden

Nyolc és fél év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék kedden első fokon egy szerb férfit, aki tavaly nyáron csaknem húsz kiló nagy tisztaságú heroint próbált Magyarországra becsempészni.

2021. Június 15. 13:01, kedd | Kék hírek

Fogadásból elkötöttek egy ladikot

Az acsai rendőrök előállították azt a három fiatalt, akik fogadásból elkötöttek egy Duna partra kikötött ladikot. Nem úszták meg. A rendőrök pedig hálás levelet kaptak a tulajdonostól.

2021. Június 15. 07:14, kedd | Kék hírek

Lefoglalt jegygyűrű után jöhetett a lagzi

A rendőrség befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben egy felsőtelekesi férfi ellopott egy jegygyűrűt. A rendőrség megtalálta az ékszert, így a jegyespár megtarthatta az esküvőt.

2021. Június 13. 15:04, vasárnap | Kék hírek

Nemcsak gyűjtögetett, gyújtogatott is

A gyanú szerint az otthonában állattetemeket gyűjtögető férfi a kerületi lomtalanítás alatt több hulladékot is felgyújtott.