Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2010. Január 29. 13:52, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Húsbárddal ütötte élettársa fejét a nő

Húsbárddal ütötte élettársa fejét a nő

Életveszélyes állapotban van az a férfi, akit élettársa egy húsbárddal vágott többször fejbe ajkai otthonukban – értesült a HavariaPress.

Csütörtökön este történt az eset Ajka egyik lakásában. Az 55 éves nő és a 48 éves férfi szerelemféltés miatt szólalkozott össze. Mikor a férfi megunta a vitát, s bement a szobába lefeküdni, a nő - kezében egy húsbárddal - utána ment, majd a fekvő férfit többször fejbe vágta a konyhai szerszámmal. Az eset következtében súlyosan megsérült áldozathoz a nő hívott mentőt. A férfit életveszélyes állapotban szállították kórházba. Élettársát a rendőrök őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatását; az ügyben emberölés kísérlete miatt indult eljárás.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.