Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Február 29. 14:23, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Huszonéves apára vetette ki hálóját Madonna

Huszonéves apára vetette ki hálóját Madonna

Madonna megint egy huszonéves fiúval szeretne közelebbi kapcsolatba kerülni. A helyzet különösen kínos, ugyanis Victor Cruznak partnere és gyereke is van.

Megint szemet vetett egy huszonéves férfira Madonna, ami egyben azt is jelentheti, hogy mostani partnere, a 24 esztendős Brahim Zaibat már nem sokáig élvezheti a társaságát. Az 53 éves énekesnő ezúttal egy amerikai focijátékos, Victor Cruz iránt érdeklődik, aki ugyanúgy a fia lehetne, mint a legutóbbi néhány barátja, hiszen csak novemberben töltötte be a 25. életévét.

A környezetében dolgozók egyike szerint a popsztár már az amerikaifoci-bajnokság döntőjén igyekezett elintézni, hogy bemutassák neki a sportolót, és miután ez nem sikerült, emberei még napokig üldözték Cruzt a kéréssel. Madonna szóvivője a híreket cáfolja, szerinte ugyanis az énekesnő csak néhány videót szeretett volna kérni a sikereit rendszeresen salsatánccal ünneplő játékosról. A bennfentes szerint ez azonban csak magyarázkodás, ugyanis Madonnára nézve roppant kínos, hogy kiderült a szándéka, mert Victor Cruznak nemcsak állandó partnere van, hanem egy hónapja apa is lett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára