Városlista
2019. december 10, kedd - Judit

Hírek

2010. Január 22. 07:51, péntek | Helyi
Forrás: Winkler Csaba

Huszonhét végzős joghallgatót avatnak jogi doktorrá a győri Széchenyi István Egyetemen

Huszonhét végzős joghallgatót avatnak  jogi doktorrá a győri Széchenyi István Egyetemen

A győri Széchenyi István Egyetem végzős jogász-jelöltjei közül a téli záróvizsgát sikeres teljesítő huszonhét joghallgatót avatnak szombaton jogi doktorrá az int

Summa cum laude" minősítésű diplomát vesz át Bartal Anita, aki Szlovákiából, Bősből (Gabcsikovó) és Sipos László, aki Paksról jött tanulni a győri egyetem Deák Ferenc llam- és Jogtudományi Karára.A 2010. január 23-án, szombaton 11 órakor,a Széchenyi István Egyetem Hangversenytermében tartandó doktorrá avatási ceremónián, a rektori jogarra letett eskü után a szülők, a hozzátartozók, a barátok mellett az egyetem, a Deák Ferenc llam- és Jogtudományi Kar vezetői köszöntik az ünnepi eseményen a friss jogi doktorokat.

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 10. 17:36, kedd | Helyi

A kávés szakma legjobbjai: A Szomszéd és a Kapucziner is rangos díjakat kapott

Rangos díjakat nyert a győri Szomszéd Kávézó és Bár és a Kapucziner Kézműves Kávépörkölő is. A díjakat kedden vették át a Kávékorzó Díjátadó 2019 rendezvényen, Budapesten.

2019. December 10. 11:44, kedd | Helyi

Vicces élményt ajándékba!

Már csak napok választanak el a karácsonytól, és még mindig nem tudod, mi lenne az ideális ajándék a legjobb haverodnak? Ma adunk néhány tippet, amivel biztosan nem lőhetsz mellé!

2019. December 10. 11:22, kedd | Helyi

Egy képzeletbeli iszogatás az irodalmi művek klasszikusaival

Habár eddig kizárólag a regények lapjain találkozhattunk velük, most egy pár percig mégis játsszunk el a gondolattal, hogy vajon milyen italra hívnánk meg a sokak által ismert főhősöket?

2019. December 10. 08:25, kedd | Helyi

Visszamegy az iskolába a győri késelő diák

A nap 24 órájában kamerás megfigyelés alatt tartják azt a győri 17 éves fiút, aki a múlt héten megkéselte az osztályfőnökét. A diákot szombaton tartóztatták le, azóta egyszemélyes cellában várja a további kihallgatásokat.