Városlista
2020. január 25, szombat - Pál

Hírek

2010. Január 22. 07:51, péntek | Helyi
Forrás: Winkler Csaba

Huszonhét végzős joghallgatót avatnak jogi doktorrá a győri Széchenyi István Egyetemen

Huszonhét végzős joghallgatót avatnak  jogi doktorrá a győri Széchenyi István Egyetemen

A győri Széchenyi István Egyetem végzős jogász-jelöltjei közül a téli záróvizsgát sikeres teljesítő huszonhét joghallgatót avatnak szombaton jogi doktorrá az int

Summa cum laude" minősítésű diplomát vesz át Bartal Anita, aki Szlovákiából, Bősből (Gabcsikovó) és Sipos László, aki Paksról jött tanulni a győri egyetem Deák Ferenc llam- és Jogtudományi Karára.A 2010. január 23-án, szombaton 11 órakor,a Széchenyi István Egyetem Hangversenytermében tartandó doktorrá avatási ceremónián, a rektori jogarra letett eskü után a szülők, a hozzátartozók, a barátok mellett az egyetem, a Deák Ferenc llam- és Jogtudományi Kar vezetői köszöntik az ünnepi eseményen a friss jogi doktorokat.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 25. 07:35, szombat | Helyi

Élő tv-sportközvetítések - Péntek, szombat, vasárnap

A szombati és vasárnapi élő sportközvetítések a hazai televíziókban:

2020. Január 24. 15:19, péntek | Helyi

Győri pedofil zsarolt egy tizenegy éves kislányt

Egy közösségi oldalon ismerkedtek meg néhány hónapja, ahol meztelen képeket kért a 11 éves kislánytól, majd további fotókért zsarolta.

2020. Január 23. 08:52, csütörtök | Helyi

Elismeréseket adtak át a Magyar Kultúra Napján

Győrben dr. Fekete Dávid alpolgármester mondott ünnepi beszédet. Szeles Szabolccsal, a Oktatási, Kulturális, Sport és Turisztikai Bizottság elnökével adta át az elismeréseket.

2020. Január 22. 15:04, szerda | Helyi

Segítség a tanulásban, sportban és a célok elérésében – Gyermekagykontroll Győrben

Február 1-jén és 2-án kétnapos gyermekagykontroll-tanfolyamán várja Kovács Erika a 7-10 éveseket, míg a 10-14 évesek február 8-án és 9-én sajátíthatják el az agykontroll lenyűgözően logikus technikáit.