Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2010. Január 22. 07:51, péntek | Helyi
Forrás: Winkler Csaba

Huszonhét végzős joghallgatót avatnak jogi doktorrá a győri Széchenyi István Egyetemen

Huszonhét végzős joghallgatót avatnak  jogi doktorrá a győri Széchenyi István Egyetemen

A győri Széchenyi István Egyetem végzős jogász-jelöltjei közül a téli záróvizsgát sikeres teljesítő huszonhét joghallgatót avatnak szombaton jogi doktorrá az int

Summa cum laude" minősítésű diplomát vesz át Bartal Anita, aki Szlovákiából, Bősből (Gabcsikovó) és Sipos László, aki Paksról jött tanulni a győri egyetem Deák Ferenc llam- és Jogtudományi Karára.A 2010. január 23-án, szombaton 11 órakor,a Széchenyi István Egyetem Hangversenytermében tartandó doktorrá avatási ceremónián, a rektori jogarra letett eskü után a szülők, a hozzátartozók, a barátok mellett az egyetem, a Deák Ferenc llam- és Jogtudományi Kar vezetői köszöntik az ünnepi eseményen a friss jogi doktorokat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense