Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2010. Február 04. 13:50, csütörtök | Bulvár
Forrás: Független Hírügynökség

Húú, de kínós! Félpucér nőt nézegetett élő adásban

Húú, de kínós! Félpucér nőt nézegetett élő adásban

Bajba került egy ausztrál bankár - a férfi ugyanis egy topmodell, Miranda Kerr félmeztelen képeit nézegette a céges gépen, miközben a háta mögött kollégája élő tévéadásban beszélt a kamatokról kedden. A felvétel tanúsága szerint a

Elemzők szerint elképzelhető, hogy az állásába kerül a bank eszközeinek nem előírásszerű használata. A tudósítás az internetre is felkerült, és már több tízezren nézték meg a legnépszerűbb videómegosztón. A világ brókerházaiban dolgozó kereskedők is előszeretettel kuncognak a felvételen.

Az ausztrál tévéadó azt mondta: több néző is panaszkodott arra, hogy élő adásban az egyik bróker igencsak lenge öltözetű hölgyek képét nézegette. Emiatt a televízió megkereste a Macquarie bankot, hogy aggodalmának adjon hangot. A pénzintézet azt közölte, hogy az érintett munkatársuk már találkozott a cég vezetőivel, hogy „jövőjéről egyeztessenek", de ennél többet nem mondott a Macqarie a sajtónak. Helyi jelentések szerint a férfi sorsáról a héten dönt a vezetés.

Szerdán nem ment be dolgozni a pikáns képekre kíváncsi bróker. Néhány ausztrál lap arról írt, hogy a képet e-mailben kapta, nem tudta mi van a levélben, és pont az élő adás alatt nyitotta meg a csatolmányokat.

A kínos helyzetbe került bank még egy közleményt adott ki, amely szerint a pénzintézetnek szigorú elősírásai és szabályai vannak arról, hogy munkatársai hogyan és mire használhatják a technikai berendezéseket és a világhálót. A bank egyébként az eset után minden dolgozójának e-mailben elküldte a céges internet használatra vonatkozó előírásokat azzal a felszólítással, hogy "ismerkedjenek meg vele."

Forrás: BBC/smh.co.auAF/Független Hírügynökség


Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 25. 10:20, kedd | Bulvár

Tíz éve halt meg Michael Jackson

Tíz éve, 2009. június 25-én halt meg Michael Jackson amerikai énekes, zeneszerző, a „pop királya”, aki meglehetősen ellentmondásos örökséget hagyott maga után.

2019. Június 25. 09:32, kedd | Bulvár

Lemond vezetői tagságáról Szikora János

A rendező szerint az érdekképviseletek újraegyesítésének eszméjét kellene legsürgősebben újragondolni.

2019. Június 25. 08:00, kedd | Bulvár

Visszatérnek az Oltári csajok

Régen látott magyar sorozat lesz látható esténként az RTL Klubon.

2019. Június 24. 12:00, hétfő | Bulvár

Már ott van a szépségkirálynő csapata Bulgáriában

Szick Petra, többszörös szépségkirálynő, idén is indít csapatot a bolgár szépségversenyen, ahol az indulók több kategóriában nevezhettek.