Városlista
2020. július 10, péntek - Amália

Hírek

2013. Június 03. 08:19, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Idegbajos anyuka Ördög Nóra

Idegbajos anyuka Ördög Nóra

„Mici nem úgy viselkedik, ahogy a nagykönyvben meg van írva”

Ördög Nóra nem tagadja, igencsak próbára teszi idegeit az anyaság. No, véletlenül sem rossz értelemben, hiszen újszülött kislánya a mindene, pusztán a csinos műsorvezetőnek még tanulgatnia kell az új szerepét, ami kicsit sem könnyű.

Nóra eddig sokszor eljátszott már a gondolattal, milyen érzés lehet szülőnek lenni. Kisgyerekként, amikor az édesanyja az öccsét pelenkázta, ő egy bogárszemű műanyagbabát nevelgetett; óvta, vigyázta, énekelt neki, mintha a legnagyobb kincse lenne.

Már akkor anya akart lenni... Tökéletes anya. Erre törekedett egész életében. Nem sokkal azután, hogy hazatértek a kórházból, Nórának a kismamák alighanem legnehezebb időszakával kellett szembenéznie. Egyszerre érzett örömöt és bizonytalanságot – írja a Best.

- Csak pörögnek előtted a számok, hogy mennyit kéne a gyereknek ennie, aludnia az orvos, a védőnő és a nagykönyv szerint, de a gyerek - minden valószínűség szerint nem olvasta a nagykönyvet -, még véletlenül sem hozza az előírt mennyiségeket...

Lemérem Micit, szopizunk egy órát, majd ismét mérlegre teszem, és kimutatja, hogy fogyott 20 grammot. Agybaj. Na, hát ilyenkor van az, hogy vesz az ember egy nagy levegőt, és megpróbál kicsit távolabbról rápillantani a szituációkra – mondta Nóra Philips Avent blogjában.

Címkék: Ördög Nóra

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 08. 15:02, szerda | Bulvár

Jude Law játssza Hook kapitányt az új Pán Péter-filmben

Jude Law játssza Hook kapitányt a Disney új Pán Péter-filmjében - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

2020. Július 08. 07:14, szerda | Bulvár

Donald Trumpot rossz színben feltüntető könyvet írt az unokahúga

Könyvet írt Donald Trump amerikai elnökről az unokahúga. Az elnököt kedvezőtlen színben feltüntető memoár július 14-én jelenik meg, de kedd este az amerikai sajtóban már részleteket közöltek belőle.

2020. Július 08. 07:08, szerda | Bulvár

Brad Pitt játssza a főszerepet David Leitch új thrillerében

Brad Pitt játssza a főszerepet David Leitch új thrillerében - írja a The Hollywood Reporter.

2020. Július 07. 08:46, kedd | Bulvár

A Dirty Slippers új dalán ismét brit sztárproducerrel dolgozott

Ismét a brit sztárproducer, George Shilling közreműködésével készített dalt a Dirty Slippers, a hazai csapat Kockáztass velem című száma várhatóan augusztusban jelenik meg egy új stúdióalbum előfutáraként.