Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Június 03. 08:19, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Idegbajos anyuka Ördög Nóra

Idegbajos anyuka Ördög Nóra

„Mici nem úgy viselkedik, ahogy a nagykönyvben meg van írva”

Ördög Nóra nem tagadja, igencsak próbára teszi idegeit az anyaság. No, véletlenül sem rossz értelemben, hiszen újszülött kislánya a mindene, pusztán a csinos műsorvezetőnek még tanulgatnia kell az új szerepét, ami kicsit sem könnyű.

Nóra eddig sokszor eljátszott már a gondolattal, milyen érzés lehet szülőnek lenni. Kisgyerekként, amikor az édesanyja az öccsét pelenkázta, ő egy bogárszemű műanyagbabát nevelgetett; óvta, vigyázta, énekelt neki, mintha a legnagyobb kincse lenne.

Már akkor anya akart lenni... Tökéletes anya. Erre törekedett egész életében. Nem sokkal azután, hogy hazatértek a kórházból, Nórának a kismamák alighanem legnehezebb időszakával kellett szembenéznie. Egyszerre érzett örömöt és bizonytalanságot – írja a Best.

- Csak pörögnek előtted a számok, hogy mennyit kéne a gyereknek ennie, aludnia az orvos, a védőnő és a nagykönyv szerint, de a gyerek - minden valószínűség szerint nem olvasta a nagykönyvet -, még véletlenül sem hozza az előírt mennyiségeket...

Lemérem Micit, szopizunk egy órát, majd ismét mérlegre teszem, és kimutatja, hogy fogyott 20 grammot. Agybaj. Na, hát ilyenkor van az, hogy vesz az ember egy nagy levegőt, és megpróbál kicsit távolabbról rápillantani a szituációkra – mondta Nóra Philips Avent blogjában.

Címkék: Ördög Nóra

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.