Városlista
2019. december 14, szombat - Szilárda

Hírek

2013. Június 03. 08:19, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Idegbajos anyuka Ördög Nóra

Idegbajos anyuka Ördög Nóra

„Mici nem úgy viselkedik, ahogy a nagykönyvben meg van írva”

Ördög Nóra nem tagadja, igencsak próbára teszi idegeit az anyaság. No, véletlenül sem rossz értelemben, hiszen újszülött kislánya a mindene, pusztán a csinos műsorvezetőnek még tanulgatnia kell az új szerepét, ami kicsit sem könnyű.

Nóra eddig sokszor eljátszott már a gondolattal, milyen érzés lehet szülőnek lenni. Kisgyerekként, amikor az édesanyja az öccsét pelenkázta, ő egy bogárszemű műanyagbabát nevelgetett; óvta, vigyázta, énekelt neki, mintha a legnagyobb kincse lenne.

Már akkor anya akart lenni... Tökéletes anya. Erre törekedett egész életében. Nem sokkal azután, hogy hazatértek a kórházból, Nórának a kismamák alighanem legnehezebb időszakával kellett szembenéznie. Egyszerre érzett örömöt és bizonytalanságot – írja a Best.

- Csak pörögnek előtted a számok, hogy mennyit kéne a gyereknek ennie, aludnia az orvos, a védőnő és a nagykönyv szerint, de a gyerek - minden valószínűség szerint nem olvasta a nagykönyvet -, még véletlenül sem hozza az előírt mennyiségeket...

Lemérem Micit, szopizunk egy órát, majd ismét mérlegre teszem, és kimutatja, hogy fogyott 20 grammot. Agybaj. Na, hát ilyenkor van az, hogy vesz az ember egy nagy levegőt, és megpróbál kicsit távolabbról rápillantani a szituációkra – mondta Nóra Philips Avent blogjában.

Címkék: Ördög Nóra

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 13. 12:33, péntek | Bulvár

Rekordot döntött A Dal 2020

Rekordot döntve minden eddiginél több, 559 nevezés érkezett A Dal 2020 pályázati felhívására

2019. December 13. 12:07, péntek | Bulvár

Rejtélyes haláleseteket okozott a múmia bosszúja

A bosszú nem maradt el.

2019. December 12. 13:03, csütörtök | Bulvár

Camila Cabello és Pierce Brosnan is szerepel az új Hamupipőkében

A Latin Grammy-díjas énekes-dalszerző Camila Cabello a Sony Pictures új Hamupipőke-feldolgozásában debütál a filmvásznon. A zenés vígjátékban Pierce Brosnan alakítja majd a királyt

2019. December 12. 10:50, csütörtök | Bulvár

Extra nevet kapott Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya

Az énekesnő és a séf nem mindennapi nevet választott.