Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2014. Október 16. 09:29, csütörtök | Életmód
Forrás: Fénypont Média

Idén is ELTE FIT Night

Idén is ELTE FIT Night

Idén is több mint 1000 egyetemistát vár a negyedik alkalommal megrendezendő ELTE FIT Night éjszakai szabadidős sportfesztiválra dr. Gömör Iván, az esemény ötletgazdája és főszervezője.

A rendezvény helyszínén tartott sajtótájékoztatón - amelyet Hajdú B. István sportriporter vezetett – bemutatkoztak a fitness fesztivál szakmai együttműködő partnerei, az aerobic (Pulay Szilvia), a spinning (Kis Norbert Spiki), a funkcionális tréning (Sárai Dávid), a walkenergie (Szabó István), és a street workout (Radványi Norbert) képviselői és szakemberei.

Idén is ELTE FIT Night

Az ELTE FIT Night4 rendezvény idén egy kuriózummal is előrukkol, hiszen az esemény keretein belül kerül sor az I. VIP Fitness Kupára. A VIP kupán négy csapat indul, hiszen a zenészek, a médiaválogatott, a sportolók, és az olimpiai bajnokok alkotta formációk küzdenek majd meg az első helyért. A sajtótájékoztatón Palcsó Tamás elmondta, hogy kíváncsian várja a megmérettetést, hiszen énekesként jó kondícióban kell lennie ahhoz, hogy jól bírja a színpadon való szereplést, míg Martinek János kétszeres olimpiai bajnok - aki a sportolók csapatát erősíti majd - egyértelműsítette, hogy az ő sportága, az öttusa „nagyon más”, mint a fitness, ettől függetlenül izgalommal tekint a kihívás elé.

Idén is ELTE FIT Night

Lui, a világrekorder bűvész azt fejtegette, hogy nem lesz egyszerű sportolás közben bűvészkednie, de a sajtótájékoztatón megjelenteknek megígérte, hogy valamilyen trükköt azért bevet majd a rendezvényen. Csordás Tibi pedig, aki Palcsó Tamás csapattársa lesz, magabiztosan jelentette ki, hogy szinte bármilyen sportágat képes űzni és gyakorolni, tehát a fitnesstől sem riad vissza.

Idén is ELTE FIT Night

A VIP csapatok bemutatkozása után Gömör Iván még elmondta, hogy azért is büszke a rendezvényre, mert az ELTE FIT Night4 eseményen a teljesség igénye nélkül szinte minden „fit sportágat” kipróbálhatnak a résztvevők. Az ELTE FIT Night4 legfontosabb célkitűzése tehát, hogy „közel hozza” a mozgást és sportot kedvelőkhöz a ”fit sportok”-at egy olyan rendezvényen keresztül, ahol lehetőség kínálkozik mind szervezett keretek között, mind pedig kötetlenül kipróbálni közel 20 sportágat és mozgásformát.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 28. 14:07, szombat | Életmód

Már 6,2 millióan használnak okostelefont Magyarországon

Magyarországon már 6,2 millióan használnak okostelefont és nagyjából 6 millióan interneteznek mobiljukon a 18-69 éves korosztályban - derült ki az eNET legújabb reprezentatív kutatásából.

2022. Május 27. 16:02, péntek | Életmód

A kutyák alvása tükrözi gazdáikkal való kapcsolatukat

Az ELTE Etológia Tanszék kutatóinak legújabb tanulmányában a kutyák alvásmintázatát vizsgálták EEG módszer segítségével.

2022. Május 26. 13:06, csütörtök | Életmód

Óriási aszteroida közelíti meg a Földet pénteken

Pénteken egy 1,8 kilométer átmérőjű aszteroida közelíti meg a Földet. A (7335) 1989 JA jelű égitestet a potenciálisan veszélyes objektumok közé sorolják, azonban becsapódásától a szakemberek szerint nem kell tartani.

2022. Május 24. 12:02, kedd | Életmód

Alvásproblémákat okoz a globális felmelegedés világszerte

Világszerte alvásproblémákat okoz a globális felmelegedés, különösen a nőket és a súlyos betegségekkel küzdő idős embereket viseli meg - olvasható egy új tanulmányban, melyet a The Guardian ismertetett.