Városlista
2021. november 29, hétfő - Taksony

Hírek

2014. Október 16. 09:29, csütörtök | Életmód
Forrás: Fénypont Média

Idén is ELTE FIT Night

Idén is ELTE FIT Night

Idén is több mint 1000 egyetemistát vár a negyedik alkalommal megrendezendő ELTE FIT Night éjszakai szabadidős sportfesztiválra dr. Gömör Iván, az esemény ötletgazdája és főszervezője.

A rendezvény helyszínén tartott sajtótájékoztatón - amelyet Hajdú B. István sportriporter vezetett – bemutatkoztak a fitness fesztivál szakmai együttműködő partnerei, az aerobic (Pulay Szilvia), a spinning (Kis Norbert Spiki), a funkcionális tréning (Sárai Dávid), a walkenergie (Szabó István), és a street workout (Radványi Norbert) képviselői és szakemberei.

Idén is ELTE FIT Night

Az ELTE FIT Night4 rendezvény idén egy kuriózummal is előrukkol, hiszen az esemény keretein belül kerül sor az I. VIP Fitness Kupára. A VIP kupán négy csapat indul, hiszen a zenészek, a médiaválogatott, a sportolók, és az olimpiai bajnokok alkotta formációk küzdenek majd meg az első helyért. A sajtótájékoztatón Palcsó Tamás elmondta, hogy kíváncsian várja a megmérettetést, hiszen énekesként jó kondícióban kell lennie ahhoz, hogy jól bírja a színpadon való szereplést, míg Martinek János kétszeres olimpiai bajnok - aki a sportolók csapatát erősíti majd - egyértelműsítette, hogy az ő sportága, az öttusa „nagyon más”, mint a fitness, ettől függetlenül izgalommal tekint a kihívás elé.

Idén is ELTE FIT Night

Lui, a világrekorder bűvész azt fejtegette, hogy nem lesz egyszerű sportolás közben bűvészkednie, de a sajtótájékoztatón megjelenteknek megígérte, hogy valamilyen trükköt azért bevet majd a rendezvényen. Csordás Tibi pedig, aki Palcsó Tamás csapattársa lesz, magabiztosan jelentette ki, hogy szinte bármilyen sportágat képes űzni és gyakorolni, tehát a fitnesstől sem riad vissza.

Idén is ELTE FIT Night

A VIP csapatok bemutatkozása után Gömör Iván még elmondta, hogy azért is büszke a rendezvényre, mert az ELTE FIT Night4 eseményen a teljesség igénye nélkül szinte minden „fit sportágat” kipróbálhatnak a résztvevők. Az ELTE FIT Night4 legfontosabb célkitűzése tehát, hogy „közel hozza” a mozgást és sportot kedvelőkhöz a ”fit sportok”-at egy olyan rendezvényen keresztül, ahol lehetőség kínálkozik mind szervezett keretek között, mind pedig kötetlenül kipróbálni közel 20 sportágat és mozgásformát.

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 28. 18:19, vasárnap | Életmód

Nem okozott súlyos betegséget az omikron vírusváltozat egy szakértő szerint

A dél-afrikai fertőzöttek között eddig egyetlen esetben sem okozott súlyos megbetegedést a koronavírus minap azonosított új, omikron nevű változata

2021. November 23. 12:01, kedd | Életmód

Már minden huszadik eladott autó elektromos vagy tölthető hibrid Magyarországon

Az újautó-értékesítésben jelentősen nő az elektromos autók aránya: 2021 szeptemberében európai szinten már az eladott járművek 23 százaléka volt tisztán elektromos vagy hibrid, ami duplája az egy évvel korábbinak.

2021. November 19. 15:04, péntek | Életmód

A magányos kutyák szorongásának oldására fejlesztenek távhívásos rendszert

Magányos kutyák nemsokára talán "felhívhatják" távollévő gazdájukat egy új eszközzel, amelynek fejlesztésén brit és finn kutatók dolgoznak.

2021. November 19. 08:47, péntek | Életmód

Egyszerre optimisták és elégedetlenek a mai fiatalok

A mai fiatalok derűlátóbbak a szüleiknél, ugyanakkor hatékonyabb válságkezelést várnak a döntéshozóktól - derül ki az UNICEF globális felméréséből.