Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Október 31. 09:53, kedd | PR

iDevice – a jövő szerviz szaküzlete

iDevice – a jövő szerviz szaküzlete

Manapság minden az okoseszközökről szól, próbáljuk követni az aktuális trendeket. Az ilyen készülékek koronázatlan királya kétségkívül az Apple, szervizelésüket tekintve pedig egyedülálló az iDevice!

Akadnak olyan dolgok, melyek nem jöttek volna létre, ha nincs mögöttük megfelelő elszántság és szenvedély, épp ilyen az iDevice is. 2009-ben jött az elhatározás egy új innovatív cég megalapítására, hogy az Apple termékek iránti szeretetet és elköteleződést átadják az embereknek. Akik egy profi csapattal találkozhatnak és egy olyan céggel, ahol a professzionális szervizelés áll a középpontban.

Első üzletük 2014. nyarán nyílt meg, de kevesebb, mint egy év alatt egy másik követte, idén pedig egy újabb. Folyamatosan terjeszkednek, van üzletük Győrben, Veszprémben és Budapesten is, emellett pedig külföldi üzletek nyitását is tervezik, de a pontos helyszínt még nem tudni. Ez is jól példázza akaraterejüket, szenvedélyüket és elszántságukat a szakma iránt.

Szervízpalettájukon nem csak az iPhone-ok szerepelnek, hanem iPad, iMac, Macbook és Apple watch szervizével és kereskedelmével is foglalkoznak. Kereskedelmi vénájukat folyamatosan fejlesztve arra törekszenek, hogy minden vásárló maximálisan elégedett legyen. Az iDevice nagy cégek telefonjait szereli napi szinten, javításaik 1-2 óra alatt elkészülnek és az elvégzett munkára 6 hónap garanciát is vállalnak.

Nem rég vezették be legújabb szolgáltatásukat, ami csak náluk elérhető: minden gyári minőségű kijelző cseréjéhez ajándék kijelzőbiztosítást adnak, ezzel is emelve a megrendelőkben a bizalmat és a hűséget a szerviz iránt. De az iDevice kollégái megoldják adatmentési gondjainkat, javítják meghibásodott Apple alkatrészeinket és mindezt világszínvonalon, magas minőségben, megfizethető áron teszik.
Mindenük az Apple így folyamatosan fejlesztik magukat és arra törekszenek, hogy a legmagasabb színvonalon javítsák készülékeinket. Látványszervizük egészen lenyűgöző hiszen a szemünk előtt javítják meg eszközeinket, ez is szakértelmüket és profi munkájukat minősíti.

Azoknak, akik olyan értékű és teljesítményű okoseszközök közül választanak, mint az Apple érdemes betérniük az iDevice szervizeibe, hiszen magas minőséget, kedves és profi kiszolgálást kapnak. Bízza készülékét az iDevice szakembereire, a minőségi munka garantált!

weboldal

facebook

Címkék: győr, iDevice, szerviz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.

2024. Március 26. 08:17, kedd | PR

A szellemi alkotások kiaknázatlan értékek egy vállalkozásban

Dubaiban a kedvező pénzügyi feltételek mellett az iszlám jogrend is maximális védelmet nyújt