Városlista
2020. augusztus 3, hétfő - Hermina

Hírek

2013. Január 20. 11:36, vasárnap | Kék hírek
Forrás: MTI

Idős emberek kirablóit fogta el a BRFK

Idős emberek kirablóit fogta el a BRFK

Idős emberek kirablóit fogták el a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai még pénteken a II. kerületben; a gyanúsítottakat - két férfit és egy nőt - a bíróság vasárnap előzetes letartóztatásba helyezte.

A www.police.hu oldalon közzétett tájékoztatás szerint a II. kerületi rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablás és más bűncselekmények elkövetése miatt folytat eljárást a 40 éves K. József, a 34 éves T. Erzsébet Piroska, valamint a 32 éves B. András ellen.


A csoport két tagja december 29-én egy II. kerületi társasházban támadott meg és rabolt ki egy idős nőt. A három gyanúsított a támadást megelőzően egy bevásárlóközpontban figyelte ki a sértettet, majd követték.


Hasonló eset történt január 11-én is; az elkövetők ekkor is egy II. kerületi bevásárlóközpontban szemelték ki áldozatukat, majd követték és a lakásánál értékei átadására kényszerítették. Az idős asszony a támadás következtében súlyos sérüléseket szenvedett.


A három gyanúsítottat pénteken egy fővárosi üzletközpont közelében fogták el, az elkövetők azonosítását kamerafelvételek is segítették.

Címkék: brfk, idős emberek, rablók

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 03. 16:00, hétfő | Kék hírek

Részegen vezetett kamiont egy sofőr az M1-es autópályán

A sávját sem tudta tartani, jobbra-balra kacsázva közlekedett egy részeg bolgár kamionos, akit a rendőrök az M1-es autópályán állítottak félre

2020. Augusztus 03. 09:58, hétfő | Kék hírek

Százötvennél több határsértő ellen intézkedtek a hétvégén

154 határsértő ellen intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2020. Augusztus 02. 09:52, vasárnap | Kék hírek

Gyilkosság történt Csepelen

Holtan találtak egy férfit Csepelen, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) halált okozó testi sértés gyanújával nyomoz - közölte a rendőrség vasárnap reggel a honlapján.

2020. Augusztus 02. 06:07, vasárnap | Kék hírek

Nem akartak gyalogolni, ezért elvitték az autót, majd balesetet szenvedtek

A keszthelyi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát, vádemelést javasolnak egy 35 éves és egy 37 éves zalacsányi férfival szemben.