Városlista
2024. július 14, vasárnap - Őrs

Hírek

2021. Október 11. 10:54, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Időseket kifosztó nőt kaptak el

Időseket kifosztó nőt kaptak el

A kecskeméti rendőrök másfél órán belül elfogták a kétrendbeli kifosztással gyanúsítható nőt. Az ügy vizsgálatát befejezték és vádemelést javasolnak.

Egy 48 éves kecskeméti nővel szemben folytattak eljárást kifosztás bűntett elkövetése miatt a megyeszékhely nyomozói. A gyanú szerint a helybéli leszólított egy idős férfit az egyik kecskeméti parkban. Először szexuális szolgáltatást kínált áldozatának, aki ezt visszautasította. Az asszony ezután felajánlotta, hogy segít vinni a szatyrát, amit az idős jóhiszeműen elfogadott. A nőnek több se kellett, fogta a zacskót és elszaladt, benne a szépkorú irataival és pénzével – közölte a rendőrség.

Két héttel később az asszony egy másik férfit kezdett követni, aki vásárlásból sétált hazafelé. A nő pénzt kért a szintén 69 éves férfitól, de nem járt sikerrel. Az asszony több utcán keresztül követte a sértettet, és végig pénzt követelve kiabált. Aztán egy óvatlan pillanatban a nő az idős mögé lépett, kivette a pénztárcát a zsebéből, és eltette az 1500 forintot, amit benne talált. Ezután szétszakított a férfi kezében lévő szatyrot, kivette belőle a kenyeret, majd elszaladt.

A kecskeméti rendőrök másfél óra múlva elfogták az asszonyt és őrizetbe vették. A gyanúsított a kihallgatásán beismerő vallomást tett. Az egyenruhások a napokban befejezték az ügy vizsgálatát, és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 13. 08:38, szombat | Belföld

Folytatódik a Közlekedési Múzeum gyűjteményfejlesztése

Járművek restaurálásával és további beszerzésekkel folytatódik a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum (MMKM) gyűjteményének fejlesztése.

2024. Július 13. 08:37, szombat | Belföld

Karácsony Gergely: megnyertük egyszer, másodszor és pénteken megnyertük harmadszor is

Három a magyar igazság: megnyertük egyszer, megnyertük másodszor és pénteken megnyertük harmadszor is

2024. Július 13. 08:35, szombat | Belföld

Nagyon erős UV-B sugárzás várható szombaton az ország nagy részén

Nagyon erős, a figyelmeztetési kritériumot meghaladó UV-B sugárzás várható szombaton több régióban - közölte a HungaroMet Nonprofit Zrt. pénteken az MTI-vel.

2024. Július 12. 07:58, péntek | Belföld

Sok napsütés mellett néhol 40 Celsius fok fölé is melegedhet a levegő a hétvégén

Sok napsütés mellett elszórtan záporokra és zivatarokra kell számítani a hétvégén, néhol 40 Celsius fok fölé is melegedhet a levegő - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttatott el az MTI-hez.