Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2013. Március 23. 05:00, szombat | Életmód
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Így csökkentse étvágyát!

Így csökkentse étvágyát!

Számtalan fogyási módszer létezik a poroktól elkezdve a tablettákon és italokon át, a jégfürdős kezelésekig. Ezekkel kapcsolatban azonban sok a megválaszolatlan kérdés: milyen gyakran, mennyit és mik a mellékhatások. Ezeknél van egy egyszerűbb módszer, mégpedig az étvágy csökkentése - írja a Fox News.

Néhány fogyasztó termék használatának ugyanis több a káros, mint a jótékony hatása. Ezért a legtöbb szakértő szkeptikus ezek használatával kapcsolatban. Az Alabama Egyetem egyik professzora szerint minden fogyasztószer csak pénzkidobás. A Fox News ezért most összegyűjtött néhány tippet az étvágy csökkentésére, így természetes úton sikerülhet a fogyás!

Egyen több zsiradékot!

Talán ellentmondásosnak tűnik, de hasznos, mert a minimális mennyiségű zsír fogyasztása jó fogyási módszer. Ugyanis olyan üzenetet közvetít az agy felé, amely jóllakottságérzetet okoz, így csökkenti az éhségérzetet. Azonban nem mindegy, milyen forrásból viszi be szervezetébe a zsiradékot. Az egészségesek közé tartoznak a magvak, az avokádó és az extra szűz olivaolaj.

Egyen többször kisebb adagokat

Növeli a jóllakottságérzetet, hogyha többször eszik kisebb adagokat, minthogyha kevésszer sokat, akkor is, hogyha a kalóriabevitel ugyanannyi.

Fogyasszon rozsban gazdag ételeket

A kutatások azt mutatják, hogy a rozs fogyasztása alacsonyabb inzulinválaszt vált ki a szervezetből, ezért növeli telítettségérzetet, s ennek eredményeként a következő étkezésnél kevesebbet fog enni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 07:18, szombat | Életmód

Együtt kel fel a Hold és a Szaturnusz július 24-én este

Együtt kel fel a Szaturnusz és a Hold a keleti horizonton, és együtt emelkednek egyre magasabbra; a jelenség szabad szemmel is látható lesz július 24-én este 10 óra után az égbolton

2024. Július 20. 07:13, szombat | Életmód

Megnyílt a 33. Művészetek Völgye

A Művészetek Völgye a magyar fesztiválszezon rangidős és abszolút élvonalbeli tagja - jelentette ki a közigazgatási és területfejlesztési miniszter pénteken Kapolcson, a 33. alkalommal megtartott összművészeti rendezvény megnyitóján.

2024. Július 18. 07:53, csütörtök | Életmód

Kékszalag - Mintegy 550 hajót és csaknem 2800 versenyzőt várnak az 56. nagydíjra

Mintegy 550 hajót és csaknem 2800 versenyzőt várnak az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj csütörtöki rajtjára

2024. Július 18. 07:46, csütörtök | Életmód

Már mintegy 2000 embernek nyújtott segítséget a vöröskereszt Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálata

Már csaknem 2000 embernek nyújtott segítséget a vöröskereszt Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálata - közölte a szervezet csütörtökön az MTI-vel.