Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. December 28. 13:19, szombat | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Így dobd le a karácsonyi plusz kilókat

Így dobd le a karácsonyi plusz kilókat

Átlagosan olyan két-három kiló plusszal lépünk át az új évbe. Amitől sokan megijednek és pánikszerűen próbálják letaszítani a plusz kilókat.

Nem kell aggódni a plusz kilók miatt, hiszen ha folytatjuk, az ünnepek előtti életünket, odafigyelünk az étkezésre és gondoskodunk testünk fittségéről is, akkor ez a hirtelen felugrott pár kiló épp olyan gyorsan el is tűnik.

De ehhez az kell, hogy az újévbe átlépve lemondjuk a maradék szaloncukorról, a nassolásról és a későesti nagy étkezésekről. Ezzel együtt elkezdjünk aktívan foglalkozni a súlyvesztéssel.

A 4ForYou szalonban a tripoláris rádiófrekvenciás zsírbontó kúra után karcsúvá válhat. Ennek a módszernek a hatékonysága abban rejlik, hogy a legújabb tudományos fejlődést kínálja a zsírbontásban, a testformázásban, a bőr regenerációjában és a feszesítésben. A tripoláris rádiófrekvenciás zsírbontás már az első kezelésnél is meggyőző eredményeket mutat. Ezen zsírbontás végezhető hasi zsírfelesleg lebontásán kívül fenék, comb,kar kezelésére is.

A tripoláris rádiófrekvenciás zsírbontás kezelésnél a szervezetbe bejuttatott elektromos impulzus hatására hő termelődik, melynek révén a mélyben megindul a zsír lebontása, élénkülnek az anyagcsere-folyamatok, a vér- és nyirokkeringés.

A tripoláris rádiófrekvenciás zsírbontás eljárásnál a bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok szerkezeti átalakuláson mennek keresztül, és fokozódik a termelődésük is. Ezen hatások révén a kezelt terület a tripoláris rádiófrekvenciás zsírbontás kúraszerű alkalmazása során hatékonyan átalakul, a zsírpárna csökken, a bőr feszesedik és szinte megújul.

Méregtelenítés fényágyban
A szervezet méregtelenítése is nagyon fontos az ünnepek után, télen még nehezebben távoznak a káros anyagok a szervezetből. Ezért mindenképp rá kell segítenünk szervezetünk regenerálásra.
Sokan választják méregtelenítés gyanánt a lé böjtöt és más drasztikus diétákat. Ebből kifolyólag alig esznek, vagy egyáltalán nem. Ez a módszer nagyon megterhelő a szervezet számára, főleg ha hosszútávon történik. Drasztikus diéta helyett válasszuk inkább a Sensolite fényágy méregtelenítő hatását.

A tapasztalatok szerint a teljes test polarizáltfény-kezelés előmozdíthatja a sejtek, illetve a teljes szervezet anyagcseréjét, méregtelenítését. Miután a szervezetben található zsírszövet a méreganyagok tárolására szolgál, a méreganyagok hatékony eltávolításával a zsírszövet jelenléte szinte „okafogyottá” válik, az attól való megszabadulás tehát sokkal könnyebb lehet, mint a rendszeres fénykezelés nélkül. A szervezet méregtelenítése is nagyon fontos az ünnepek után, télen még nehezebben távoznak a káros anyagok a szervezetből. Ezért mindenképp rá kell segítenünk szervezetünk regenerálásra.

December 31-ig a Sensolite Győr Egészségcentrumunkban a bérletek mellé plusz ajándék alkalmak járnak! 5+3; 10+5; 20+8! Így érdemes most elkezdeni a polarizált fényterápiát!
Sőt bérletvásárlóink között egy 2 személyes wellness hétvégét sorsolunk ki a Hotel Carbonába!

A 4ForYou Győr Szépségszalonokban pedig karácsonyi és újévi akciókkal várja Önöket, mert az alakformálást időben érdemes elkezdeni!

4ForYou Győr Szépségszalon
9022 Győr, Batthyány tér 4.
Nyitva tartás: H-P:8-19 Sz: bejelentkezés alapján
Tel: 96/310-612; 30/486-13-45
4foryou.hu/szalon-gyor
facebook.com/4ForYou Gyor

Szép-kártya, Egészségpénztár elfogadóhely!

Sensolite Győr Egészségcentrum
9022 Győr, Batthyány tér 4.
Nyitva tartás: H-P: 8-18 Sz: bejelentkezés alapján
Telefon: 96/528-450; 30/240-64-34
sensolite.hu/gyor; facebook.com/Sensolite
Szép-kártya, Egészségpénztár elfogadóhely!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.

2024. Április 24. 09:20, szerda | Helyi

Ez a verseny nemzetközi találkozóhelye a makett köré szövődött barátságoknak – ilyen volt a 26. Mosonshow

Rengeteg ember, és még annál is több részletgazdag makett: ilyen volt az a makettverseny Mosonmagyaróváron, ahová még ázsiai országokból is érkeztek versenyzők.