Városlista
2021. április 23, péntek - Béla

Hírek

2018. December 21. 18:00, péntek | Bulvár

Így készül a karácsonyra egy szépségkirálynő

Így készül a karácsonyra egy szépségkirálynő

Karácsony előtti interjú Szick Petra modell, szépségkirálynővel.

Jelenleg nagyon sok helyen dolgozol. Mesélj nekünk kicsit a munkáidról.

Először is el szeretném mondani, hogy imádom a munkámat. Fontosnak tartom,hogy mindenki azt dolgozza ami örömet okoz neki,de sajnos ez nagyon kevés embernek adatik meg,szóval össze teszem a 2 kezem amiért én eme kevés ember közé tartozhatok. 10 éve modellkedek,kacsingatok a színészettel is. Ezek mellett modell iskolában tanítok,és fiatal tehetségeket keztem el menedzselni.

Igen, látszik, hogy nagyon szereted a munkádat! Menedzserkedés. Hogyan jött az ötlet, hogy ezzel szeretnél foglalkozni?

Pintér Tiborral, a Nemzeti Lovas Színház igazgatójával év elején ismerkedtem meg,és mondhatni közel kerültünk egymáshoz. Pár hónappal később jött az ötlet,hogy miért nem kezdek el foglalkozni Mátéval,hisz édesapja nyomdokaiba szeretne lépni. Tudni kell rólam azt,hogy imádok gyerekekkel foglalkozni,így igent mondtam Tenyának,és azóta is együtt dolgozok Mátéval. Annyira jól sikerült ez az egész, hogy már 5 másik gyermekkel is elkezdtem a közös munkát.

Mekkora a felelősséged a gyerekekek menedzselésével?

A felelőség nagy. Kiskorú gyermekekről beszélünk, így nem mindegy az, hogy mit írunk alá, hol szerepelnek, kikkel dolgoznak együtt. A jelenbeli döntések hatással lesznek a jövőjükre nézve is. Észnél kell lenni, hisz egy kis hibaés vége lehet mindennek. Ilyen szempontból nehezebb gyerekekekkel dolgozni, mint felnőttekkel.

2016-ban világversenyt nyertél Cipruson,majd hírtelen felkapott a média. Azóta már eltelt két èv. Hogy bírkóztál meg a hírtelen jött hírnévvel?

Őszintén szóla, nekem könnyebben ment,mint a családomnak. Ők visszafogott, pozitív értelemben naív, konszolidált emberek, mondhatni nem igazán tudnak érvényesülni a médiával, de még így is támogatnak benne amiért én nagyon hálás vagyok nekik. Anyukámnak nehéz volt látni a sok pozitív komment mellett a negatívat is, de elmagyaráztam neki, hogy nem szabad a kommenteket olvasgatni,mert nagyon sok irigy,és rosszindulatú ember van sajnos.

Sokat hallani a szerelmi életedről is...

Idén tavasszal ért véget egy számomra nagyon fontos kapcsolat,ami tanuló pénz volt számomra. Azóta igyekszem a magánéletem titokban tartani több-kevesebb sikerrel. Pár hónapja szakítottam fél év után az egyik legfontosabb személyel az életemben,akivel a mai napig nagyon közeli barátságot ápolunk,és mondhatni “együtt is dolgozok. Nem szeretnék nevet mondani,de egy fantasztikus színművész.

Néhány nap múlva itt az egyik legnagyobb és legszebb ünnepünk. Számodra mit jelent a karácsony. Hogyan készülsz rá és hogyan zajlik Nálatok?

Karácsony a szeretet ünnepe. Ez a kedvenc időszakom az évben. Ilyenkor mindig összejön a család és együtt eszünk,iszunk,mulatunk. December 24-25-26 mind három nap a család látogatásról szól. Imádom. Nagyon jókat beszélgetünk és nevetünk. Ebben a kis időben mindenki átszellemül teljesen. Idén a sok munka miatt kicsúsztam az időből,és az ajándékokat dec elején rendeltem meg külföldről,amik még nem értek ide,szóval az idei karácsony tényleg a szeretetről fog csak szólni.

Mik a jövőbeli terveid?

Jövőre szeretnék sokat utazni,tervben van egy szépségverseny Albániában,illetve szeretném a színészkedésre fektetni a hangsúlyt. A menedzseltjeim fatasztikus emberek egytől-egyik akik nagyon tehetségesek. Szeretném,ha megismerné őket jövőre az ország.

Áldott Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok Neked és szeretteidnek!

Köszönöm! Viszont kívánom!

Az interjút készítette: Csobay Dániel

Fotó: Pic Collage

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 22. 08:42, csütörtök | Bulvár

A Star Wars titkokat tartalmazó forgatókönyvet árvereznek el

Árverésre bocsátják májusban Angliában az első Star Wars-trilógiában Darth Vadert alakító, tavaly elhunyt David Prowse A birodalom visszavág című epizódhoz készült forgatókönyvpéldányát,

2021. Április 21. 08:42, szerda | Bulvár

Izgalmasan alakulhat az Oscar-díj gálaja

Idén akár az összes színészi Oscar-díjat fekete vagy ázsiai színész kaphatja és a díj történetében először két női rendező, Chloé Zhao és Emerald Fennell is esélyes az Oscarra,

2021. Április 19. 08:36, hétfő | Bulvár

Harmadik hete legyőzhetetlen a Godzilla Kong ellen

Harmadik hete vezeti az észak-amerikai mozis sikerlistát a Godzilla Kong ellen, ezen a hétvégén újabb 7,7 millió dollárt (2,3 milliárd forint) hozott.

2021. Április 17. 13:44, szombat | Bulvár

Ötven éve lőtték fel a világ első űrállomását 50 éve lőtték fel

Ötven éve, 1971. április 19-én állították Föld körüli pályára a világ első űrállomását, a szovjet Szaljut-1-et. Az MTVA Sajtóarchívumának anyaga: