Városlista
2020. augusztus 11, kedd - Zsuzsanna

Hírek

2014. Június 02. 12:43, hétfő | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

Így nézett ki Hódi Pamela a szülés előtt

Így nézett ki Hódi Pamela a szülés előtt

Gyakori, hogy a sztárok a szülés után nem is mutatkoznak nyilvánosan, egészen addig, amíg visszanyerik régi alakjukat. Ezzel szemben az Édes élet sztárját, a nézők végigkövethették a terhesség ideje alatt és az utána következő időszakban is.
Nem sokkal a szülés után már edzeni kezdett és mindent megtett, hogy visszanyerje régi álomalakját. Fél évvel a szülés után, Pamelának már nem sok kell, hogy újra vékony legyen, de mégsem elégedett.

Közösségi oldalán posztolt képhez azt írta, hogy:,,szeretnem újra az alakom”. Több rajongó is biztató hozzászólást küldött a fiatal anyukának: ,, Azt nézd,hogy neked már van egy gyémántod, akitől mindig szép leszel! Ő a kislányod Natasa Zselyke! Neki mindig szép, legszebb leszel!”

Tehesség előtt:

..és most:

Fotók: Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 10. 18:02, hétfő | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Sipos F. Tamás - VIDEÓ

Hogy vált a biciklizés szerelmesévé Sipos F. Tamás? Mit sportolt gyerekkorában? Na és miért kerüli a labdás sportokat? A videóból minden kiderül! Jó szórakozást!

2020. Augusztus 10. 10:59, hétfő | Bulvár

Diéta Percek Varga Ferivel, Spagetti - VIDEÓ

ÚJ FŐZŐMŰSOR! Diéta Percek Varga Ferivel ezentúl minden héten jelentkezik az Andonik Reklámügynökség facebook oldalán és YouTube csatornáján!

2020. Augusztus 09. 18:03, vasárnap | Bulvár

Főzzünk Robival! Csokifelfújt, meggygrillázs - VIDEÓ

Szeretitek a csokis desszerteket? Robi most egy édességet fog készíteni és közben sok érdekességet mesél a csokoládéról.

2020. Augusztus 09. 12:09, vasárnap | Bulvár

Teqvilágrekord a kánikulában - VIDEÓK + GALÉRIA

12 óra, 4 sportág, 1 fürdő és persze a Prémium Médiaválogatott elszánt tagjai. Számokban így lehetne összefoglalni a hétvégén felállított újabb világrekordot, ami a Médiaválogatott nevéhez fűződik.