Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Október 25. 13:04, péntek | Bulvár
Forrás: ma.hu

Így szedd fel a dögös szőkét a szomszédból!

Így szedd fel a dögös szőkét a szomszédból!

Vannak, akiknek olyan könnyedén megy a csajozás, mint másnak a levegővétel, de vannak, akik bizony erősen küszködnek a kihívásokkal. Pedig nekik sem reménytelen a helyzet, csak ismerni kell a trükköket.

Leonard Hofstadter tipikus kocka: mélynövésű, visszahúzódó, asztmás fizikus, akit az anyja idegronccsá változtatott gyerekkorában. Nagy hátránya, hogy egy szociofób zsenivel, Sheldon Cooperrel él egy fedél alatt. Aztán beköltözik a szomszédba a címlaplány alkatú Penny és mindent megváltoztat.

A kocka végre becsajozik! De hogy csinálja? Íme az Agymenők jótanácsai csajozás témakörében - figyelem, hasznos életvezetési tanácsok következnek geekeknek!

Felejtsd el anyádat...


18 éves korodig a születésnapodat se engedték megünnepelni a szüleid? Ágybavizelés lett a gyerekkori stressz vége? A kétségbeesés nyomát se mutasd! A legfiatalabb Hofstadter sokáig szó szerint kutatta az okát annak, hogy miért sikertelen a nőknél. Amikor azonban kiverte a fejéből anyja lehúzó félmondatait, egy csapásra minden egyszerűbbé vált.

Az okos az új szexi, de azért óvatosan!

Leonard és Penny kapcsolatában is akadtak buktatók és nehézségek, szakítottak is, és ebben komoly szerepet játszott az, hogy a srác több időt töltött barátaival szerepjátékozva és sorozatokat darálva, mint dögös barátnőjével az ágyban. Amikor pedig együtt voltak, bonyolult fizikai okfejtésekkel zavarta össze a lányt. A tudás menő, de mértékkel ütős csak igazán!

Cikk folytatása...

Címkék: csajozás, szőke

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.