Városlista
2021. október 19, kedd - Nándor

Hírek

2021. Február 10. 09:34, szerda | PR
Forrás: (x)

Így találhat könnyen szállást a győri termálfürdő mellett

Így találhat könnyen szállást a győri termálfürdő mellett

Gyakran szokott előfordulni, hogy a zsúfolt, és munkával teli hétköznapokban elfáradunk, és egy kis feltöltődésre lenne szükségünk.

Ilyenkor az egyik legjobb lehetőség, ha elutazunk pár napra, és egy számunkra idegen, de kellemes helyen próbáljuk meg kipihenni magunkat.Annak ellenére, hogy sokan vágynak egy külföldi útra, akkor sem kell kétségbe esni, ha most csak egy belföldi üdülést enged meg nekünk a pénztárcánk. Magyarországon is sok- sok olyan település van, ahol akad bőven látnivaló és program is. Ha épp most áll ön is egy utazás szervezése előtt, és még ötlete sincs, hogy ezúttal belföldön merre lenne érdemes elindulni, mi a segítségére leszünk!

Remek választásnak fog bizonyulni hazánk egyik kimondottan dinamikusan fejlődő városa, Győr! Talán az mellett, hogy ebben a városban található az ország egyik legismertebb egyeteme, azt is feltélen meg kell említeni, hogy Győr a harmadik leggazdagabb város a műemlékek tekintetében nálunk. Sokaknak fontos az egy utazás alatt, hogy legyen fürdő a közelben. Nem csak akkor lehet remek időtöltés ez, ha gyermekkel utazunk, de a különböző gyógymedencék, és élményrészlegek a felnőttek igényeit is maradéktalanul kiszolgálják. Szerencsére Győr ilyen téren is az egyik legjobb választás lesz!

A győri termálfürdőről bizonyára már sokan hallattok, ez pedig nem véletlen. Nem csak termálvíz előnyeit lehet ebben a fürdőben élvezni, de a gyógyvíznek is számos jótékony hatása van. A belvárosra gyönyörű kilátást kínáló létesítmény közel 5 hektáron terül el, és a Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő már több mint 15 éve a vendégek, és a gyógyulni vágyók rendelkezésére áll. Amikor egy ilyen hely felkeresését tűzzük ki utazásunk fő céljául, általában az szokott lenni az elsődleges szempont a szálláskereséskor, hogy közel legyen a fürdőhöz. Szerencsére vannak olyan weboldalak, ahol egy helyen megnézheti, hogy jelenleg milyen szabad szállások vannak a győri termálfürdő közelében.

Érdemes felkeresni a fenti linken elérhető szálláskereső oldalt, hiszen segítségével egyszerűn és könnyen át lehet majd látni az utazása időpontjában szabad szállások listáját. Minden fontos adat fel van tűntetve a találatoknál, így az ár, a képek, és a korábbi vendégek értékelése mellett azt is látni fogja, hogy az adott szállástól milyen messze van a fürdő, vagy esetlegesen a többi népszerű látnivaló Győrben. Néhány kattintással be tudja majd azt is állítani ezen a felületen, hogy milyen igényei vannak a szállással kapcsolatban, így valóban csak azon a lehetőségek között kell válogatnia, ahol például Szép kártyával lehet fizetni, vagy esetlegesen az adott hely állatbarát feltételekkel működik. Amennyiben ellátogat Győrbe, feltétlen keresse fel a nem messze lévő termálfürdőt!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 19. 15:17, kedd | PR

Ezeknek az autóknak csökken a leggyorsabban az értéke

Köztudott, hogy az új autók ára jelentősen esik, amint kigurulnak a szalonból. Azonban az autó használati értéke több év alatt sem csökken jelentős mértékben, ha megfelelően karban van tartva.

2021. Október 15. 13:21, péntek | PR

Ismét MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Ötödször nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2021. Október 11. 12:58, hétfő | PR

Scarlett Johansson 50millió dollárt követel a Disneytől - a miértekre Daphne Chaung és Lauren Kelly válaszol a BrandFestivalon

Scarlett Johansson - a Fekete Özvegy című film főszereplője - bepöccent, amikor kiderült, hogy a Disney ugyanazon a napon tette elérhetővé a filmet a Disney+ alkalmazáson, mint amikor a mozikba is megérkezett.

2021. Október 08. 09:18, péntek | PR

Mit tanult az emberiség, és főleg a fiatalok a járványból?

Különleges helyszínen, a Marketing Summit Hungary-n rögzítették a Lounge Group szakmai podcastjének, az L20-nak a jubileumi adását.