Városlista
2020. április 1, szerda - Hugó

Hírek

2010. Január 28. 13:52, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Így látják a celebek Liptai Claudiát

Így látják a celebek Liptai Claudiát

Egyesek szerint Liptai Claudia hiteltelenné válik azzal, hogy ilyen mértékben kiteregeti a magánéletét és levetkőzött a nyuszis magazinnak. A StoryOnline arra volt kíváncsi, vajon a magyar hírességek szerint is igaz-e az előbbi állítás.

Érdeklődésünk során több olyan celebbel is beszéltünk, aki azt mondta, tart a színésznőtől, hiszen ő az egyik legismertebb személyiség ma Magyarországon, éppen ezért nem szeretne véleményt alkotni róla. De vajon Claudia tényleg bosszút állna azokon, akik negatívumot mondanak róla? Nem hisszük.

Benkő Dániel azonban felvállalta a véleményét. Szerinte nem az a legfontosabb, hogy mások számára hiteles-e az ember, hanem az, önmaga számára az-e. Hozzátette, Claudiáról nem igen tud véleményt alkotni, ugyanis a műsorvezető nem köti le az érdeklődését.

Zimány Linda úgy véli, az embernek nincs joga ahhoz, hogy mások életét bírálja. Szerinte az a jó, amit az illető önmaga számára annak ítél meg, ráadásul nem lehet megfelelni mindenkinek. A Cool Tv műsorvezetője azt mondja, Liptai Claudia jól csinálja, amit csinál, nincs oka szégyenkezni.

Nagy Feró szerint Claudia azért teszi amit tesz, hogy a felszínen maradjon, ami ma teljesen természetes a médiában. A rocker szerint a Mokka műsorvezetőjének nincs szüksége arra, hogy ennél hitelesebb legyen, hiszen nem politikus és nem is apáca. Ráadásul Feró szerint mindenki élvezi, hogy láthatja mi történik Claudiával, aki nem mellesleg, a zenész szerint, egy vonzó nő.

Kárász Róbert közvetlen munkatársa a vörös színésznőnek. Azt mondja, mindenkinek saját döntése hogyan éli az életét, így Claudiával is ez a helyzet. Robi nem látja úgy, hogy munkatársnője hitelét veszítette volna. Hozzátette: az utóbbi időben látta szomorúnak is Claudiát, de újabban nagyon boldognak tűnik, mint aki jól érzi magát a bőrében.


Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 01. 18:03, szerda | Bulvár

Két lélegeztetőgépet vettek az I Love Retro Online fesztivál bevételéből - VIDEÓ

Elképesztő sikere volt az I Love Retro online fesztiválnak!

2020. Április 01. 13:00, szerda | Bulvár

Kiss Szabolcs a gyűrűk ura - VIDEÓ

A sportnak akkor is jelen kell lennie az életben, ha nincs rá idő – ez az elv vezérli Kiss Szabolcsot, az Aquaworld Resort Budapest marketing vezetőjét.

2020. Április 01. 10:00, szerda | Bulvár

Győrfi Pál az idő járásának a barátja - VIDEÓ

Két szakmában is megállná a helyét Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője – derült ki a Lakihegy Rádió ANDONIK Sztártitkok című műsorából.

2020. Április 01. 05:00, szerda | Bulvár

Minden cél teljesült a varázslatos szóvivő bálon - VIDEÓ - FOTÓK

Elvarázsolták a szóvivőket!