Városlista
2022. május 24, kedd - Eszter

Hírek

2012. Április 13. 14:23, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Ijesztően eltorzult Janet Jackson alakja

Ijesztően eltorzult Janet Jackson alakja

Egy fogyókúrás programot próbál reklámozni Janet Jackson, a hatás azonban kétséges, ugyanis a sztár alakja egészen furcsa.

Egy fogyókúrás program szóvivője lett a súlyingadozásairól ismert Janet Jackson, reklámfotóival és videóival azonban nem biztos, hogy bárkit is a súlycsökkentésre tud majd biztatni, alakja ugyanis egészen eltorzult. A 45 éves sztárt láthattuk már kerekdednek és karcsúnak is, arról pedig megoszlottak a vélemények, hogy mikor is néz ki igazán jól, abban azonban szinte mindenki egyetért, hogy ezúttal csúnyán túllőtt a célon, ugyanis sokkal jobban festett, mielőtt beszállt a programba.

A korábbi fényképeken kifejezetten egészséges benyomást keltő énekesnő dereka az új reklámokban olyan vékony a csípőjéhez és a vállaihoz viszonyítva, hogy egyesek szerint egy űrlényre emlékeztet, és felmerült már az a pletyka is, hogy eltávolíttatta néhány bordáját. Ez azonban még nem minden, ugyanis az arca is furcsán megváltozott: amellett, hogy egészen beesett lett, szinte teljesen élettelennek is tűnik, ami szintén arra utal, hogy sebészek keze van a dologban.

Hogy pontosan mi is történt, azt persze csak találgatni lehet, Janet Jackson azonban nagyon elégedett a végeredménnyel. "Most jól érzem magam. Így akartam kinézni - mondta el a sztár. - Még akarok fogyni, de már nem sokat. Tudom, hol kell majd megállnom." A kérdés csak az, hogy ezt vajon a célközönség lelkesítőnek tartja-e, vagy inkább fenyegetésnek veszi.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 24. 09:02, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40. születésnapjára ötfontos érmét bocsát ki a brit pénzverde

Ötfontos érmét bocsát ki Vilmos brit herceg 40. születésnapja alkalmából a királyi pénzverde.

2022. Május 22. 18:50, vasárnap | Bulvár

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös. Károly walesi herceg édesanyja, II. Erzsébet királynő kedvéért vállalta a beugrást a BBC közszolgálati televízió legnépszerűbb, EastEnders című sorozatában.

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten: