Városlista
2019. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2018. November 08. 15:09, csütörtök | Belföld

Illegális dohányüzemre csapott le a NAV

Illegális dohányüzemre csapott le a NAV

35 millió forint értékű dohányterméket és eszközöket foglalt le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal egy illegálisan működő dohányfeldolgozó üzemben.

A NAV közleménye szerint a pénzügyőrök Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, egy városszéli elhagyatott telephelyről kiszűrődő gép hangjára lettek figyelmesek. A telephelyen jövedéki ellenőrzést tartottak.

A valamikor állattartásra használt épületben több mint 400 kiló dohányt, megközelítőleg három tonna szárított dohánylevelet, valamint több, illegális dohány feldolgozására alkalmas eszközt (aprítógép, csomagológép) találtak.

A telephelyen lévőket a rendőrök kiérkeztéig feltartóztatták, a mintegy 35 millió forint értékű termékeket és eszközöket a pénzügyőrök lefoglalták, és jövedékkel visszaélés elősegítése bűntett miatt feljelentést tettek.

Forrás: origo.hu

Kép: NAV

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 16. 09:08, vasárnap | Belföld

Több mint 600 hajót várnak az idei tókerülő vitorlásversenyre

A szervezők több mint 600 hajót várnak Európa leghosszabb és legrégebbi tókerülő vitorlásversenyére, az 51. Kékszalag Nagydíjra, amely július 18-án reggel 9 órakor rajtol Balatonfüredről.

2019. Június 16. 07:08, vasárnap | Belföld

A sport a legnépszerűbb tábortéma

Az idén a legnépszerűbb tábortéma a sport, amit az idegen nyelvi és informatikai, programozótáborok követnek holtversenyben, a harmadik helyen pedig a készségfejlesztő és katonai táborok állnak

2019. Június 16. 05:01, vasárnap | Belföld

A véradás a nyári hónapokban különösen fontos

A véradás különösen fontos a nyári hónapokban, hiszen a személyi sérüléssel járó közlekedési balesetek harmada a nyári időszakban történik, ám az ellátást nehezíti, hogy a nyaralások idején nehezebb véradókat toborozni

2019. Június 16. 05:00, vasárnap | Belföld

Horváth Ildikó: júliustól, majd 2020-ban és 2022-ben is tovább emelkedik az ápolók bére

Július 1-jével nyolc százalékkal emelkedik az egészségügyi szakdolgozók és védőnők alapbére - jelentette be az egészségügyért felelős államtitkár szombaton sajtótájékoztatón, Budapesten.