Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. November 16. 21:35, szombat | Bulvár
Forrás: infogyor.hu/WK/RTL KLUB

Ilyen volt a hatodik élő show - Te kit ejtenél ki?

Ilyen volt a hatodik élő show - Te kit ejtenél ki?

A hatodik élő show témája a szépség és a csillogás volt, egy glamour-party-t láthatott a nézőközönség.

A műsort az újjászületett ByTheWay kezdte, a csapat az utóbbi időben sok negatívumot kapott amiatt, hogy Bozsek Márk helyett ők folytathatták a versenyt. Ettől függetlenül a csapat hétről-hétre egyre jobban teljesít és most először énekeltek magyarul az X-Faktorban. A közönség tapsviharba tört ki produkciójuk után és a zsűri is csak jót mondott a srácokra. Egyedül Geszti Péter jegyezte meg, hogy szeretne javasolni más stylingot, mert az átlagos, viszont a produkció átlagon felüli volt.

Péterffy Lilimár kevesebb pozitív kritikát kapott, egyébként Justin Bieber és Nicki Minaj slágerét énekelte, swing feldolgozásban. Szikora Robi szerint ez a produkció még 8-as sem volt.

Csordás ÁkosAdele egyik dalát adta elő, érdekes választás volt tőle. Szikora állítja, ez a dal nem volt jó neki, ezt a ruháját pedig gyorsan felejtse el. Alföldi is hallotta, hogy valami csikorgás volt a dal és Ákos között, az öt nőt pedig kezelni kellett volna.

Danics DóraCher Believe című slágerét énekelte Ella Henderson feldolgozásában. A produkciótól a zsűri összes tagja el volt ájulva, Tóth Gabi csak annyit jegyzett meg, hogy hallana már az énekesnőtől egy pörgős számot is.

A Fat Phoenix kapta a legtöbb kritikát, Tóth Gabi szerint nincs a fiúkban alázat és halálosan unta magát, ha nem lettek volna táncos lányok, el is aludt volna.

Krasznai Tündéjé az évad nagy története, amely fordulatos, izgalmas, megindító, és sok fejezet van még hátra belőle. Tünde Cserháti Zsuzsa dalát adta elő, ami egy Aretha Franklin dal magyar változata. Geszti Péter állva tapsolt, Szikora magasztalta, minden dalból csinál egy privát történetet, belül táncolt.

Címkék: x-faktor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.