Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Január 20. 07:45, csütörtök | Sport
Forrás: HírTV

Ilyen tornát még nem rendeztek Budapesten

Ilyen tornát még nem rendeztek Budapesten

A német koed válogatott, Ausztria, Szlovénia és Szlovákia legjobb csapata és Nagy-Britannia büszkeségei is Budapestre látogatnak január 22–23-án, hogy megmérkőzzenek a Bubblepest elnevezésű nemzetközi frizbiversenyen. A tornára a külf

Január harmadik hétvégéjén egy különleges sport, az ultimate frizbi szerelmesei népesítik be a Vasas SC Fáy utcai Sporttelepét. Hasonló körülmények között (fedett műfüves nagypálya) még soha nem rendeztek hazánkban frizbitornát. A verseny másik érdekessége, hogy ilyen neves csapatok, mint a német koed válogatott, a svájci és német sztárjátékosokból álló The Streisands vagy az angol Jeremy Codhand nevű klub, sosem jártak Magyarországon. Az ellenfelek nem ismeretlenek a nevezett magyar kluboknak, de a hazai pálya előnyeit végre először a mieink élvezhetik – olvasható a közleményben.

A frizbi hazánkban két évtizede van jelen, négy ága ismert. Ezek közül az ultimate frizbi az egyik legfiatalabb csapatsport Magyarországon. Két hétfős csapat küzd egymással egy futballpálya nagyságú területen, céljuk a korong eljuttatása a pálya végében kijelölt téglalap alakú zónába. Az nyer, akinek az ellenfél védekezőjátéka ellenére ez többször sikerül – áll a közleményben.

A helyszín a Vasas SC Fáy utcai Sporttelepe, címe: 1139 Budapest, Fáy utca 58. A versenyre a belépés ingyenes. A csarnokban 12-13 fok a hőmérséklet. Szombaton és vasárnap reggel 9-től este 17 óráig tartanak a mérkőzések.

(MNO)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.