Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Január 06. 13:57, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Íme, a világ első freestyle klipje

Íme, a világ első freestyle klipje

Négy helyszínen forgatta le Sugarloaf Tóth Szabi a Csillag Születik felfedezettjével, Veres Robival a világ első freestyle klipjét. "Az állatkertet, egy iskolát, egy discót, és egy aluljárót választottunk helyszínnek" - meséli S

"Mivel a szöveg teljesen improvizatív, nagy kihívás volt, hogy milyen képeket készítsünk hozzá" - mondta.
Veres Robi egyébként nagyon meglepte az iskola tanulóit és discóban tartózkodókat is, feltűnése mindkét helyen teljesen váratlan volt.

A klip legizgalmasabb része a szórakozóhelyen játszódik. A fiatal rapper lányok koszorújában improvizál - szövege a szexualitás köré épül. A Csillag Születik nézői tudják, nem idegen ez a fajta témaválasztás Robitól, hiszen az RTL Klub sikerműsorának első adásainak egyikében szintén pikánsan szemtelen szövegével vette le a zsűri hölgytagjait a lábukról.

De nem csak a szöveg, a látványvilág is bővelkedik erotikában - a fiatal tehetség szemmel láthatóan örömmel fogadta a lányok közeledését, akik közül valaki olyan báror volt, hogy még az ölébe is beleült. Biztosak lehetünk benne, hogy a videoklip sikere után még több lány szeretne testközelbe kerülni a fiatal tehetséggel.

Vajon mennyire szédíti meg a siker és a sok gyönyörű lány a rapes fiút? És felvetődik a kérdés, vajon mit szól ehhez Robi barátnője, akiről nemrégiben azt nyilatkozta, hogy jól alakul a kapcsolatuk.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.