Városlista
2020. június 4, csütörtök - Bulcsú

Hírek

2010. Április 30. 14:45, péntek | Bulvár
Forrás: STOP

Íme a világ legszebb nője!

Íme a világ legszebb nője!

Julia Roberts lett a világ legszebb nője. A listát, amely a világ 100 legszebb nőjét sorolja fel, a People magazin állította össze. Julia Roberts negyedik alkalommal hódította el ezt a címet.

Roberts leelőzte a tavalyi győztest, Christina Applegate-et. "Gyönyörű, mint mindig" - nyilatkota a színésznőről Garry Marshall rendező, aki elmondta, hogy Julia nagyon sokat változott előnyére az évek során. Sokkal jobba koncentrál a munkára, emellett lenyugodott, egyáltalán nem stresszel. Olyan, mint egy rendes, gondoskodó édesanyának kell lennie. Roberts legközelebb az Egyél, igyál és szeress című filmben lesz látható, a premiert augusztus 13-án tarják az Egyesült Államokban.


A legszebb nők 100-as listáján ott van Zoe Saldana, az Avatar főszereplője, Jessica Szhor a Gossip Girl című filmből és Sofia Vergara kolumbiai modell és színésznő, Amanda Seyfried, Scarlett Johansson, Kate Perry, Rihanna, Taylor Swift és Beyoncé. Természetesen nem hiányzik a szépségek közül Halle Berry, Angeline Jolie, Jennifer Aniston, Jessica Biel, Jennifer Lopez, Jessica Simpson. Ashley Greene először került fel a listára, ő egyébként az Alkonyat című mozifilmben Alice Cullent alakította.


A világ legszebb férfija Robert Patinson, az Alkonyat főszereplője lett. A legszebb férfiak listáján jelen van még Channing Tatum színész, Justin Bieber kanadai énekes, Jake Gyllenhaal, Kevin McKidd, Patrick Dempsey, bradley Cooper és Johnny Depp - írja a Paraméter.


STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 04. 12:07, csütörtök | Bulvár

Átalakul idén a Campus Fesztivál

Átalakul idén a Campus Fesztivál: augusztus közepétől szeptember közepéig Campus Eleven néven rendezvénysorozatot indítanak, az eddigi négy nap helyett tizenegy alkalommal kapnak a látogatók fesztiválélményt Debrecenben

2020. Június 03. 13:00, szerda | Bulvár

Robotséfet tanítottak meg omlettet készíteni kutatók

Mérnökök egy csoportja megtanított egy robotot omlettet készíteni egészen a tojások feltörésétől az elkészült étel tányérra helyezéséig, és még azt is sikerült elérniük, hogy jó ízű ételt készítsen.

2020. Június 03. 07:14, szerda | Bulvár

Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor

Jövő hétfőn indul a Balatoni Nyár című magazinműsor, amely délelőttönként várja a nézőket - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó Osztálya kedden az MTI-vel

2020. Május 30. 08:57, szombat | Bulvár

Győrfi Pál és a sportok - VIDEÓ

Melyik sport Győrfi Pálnak a kedvence? Hogy sikerült neki az Andonik Jako Sport kihívása? A videóból minden kiderül!