Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2010. Július 04. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Íme, az utolsó kép Dennis Hopperről!

Íme, az utolsó kép Dennis Hopperről!

A Vanity Fairnek volt olyan szerencséje, és két hónappal a halála előtt még beszélgethetett, illetve le is fotózhatta Dennis Hoppert, gyermekei társaságában.

Bár rengeteget szenvedett fizikálisan a rák, illetve lelkileg a neje miatt Dennis Hopper utolsó heteiben, két óriási megtiszteltetés is érte. Egyrészt kiállítást szerveztek a fotóiból, amit ugyan sajnos már nem láthatott. Viszont a Hollywoodi Hírességek Sétányán még ott lehetett, amikor megkapta a saját csillagját. Ezen a márciusi napon készített interjút vele a Vanyity Fair egyik riportere, valamint ekkor fotózták le utoljára, a már rettenetesen gyenge és beteg sztárt. A kép viszont nemcsak ezért érdekes, mivel mind a négy gyereke mellette van, így pedig még soha korábban nem mutatkozott nyilvánosan a népes Hopper-família.


Egyébként a riport legérdekesebb része, amikor utolsó feleségéről, Victoria Duffy-ról, illetve a válásukról mesél. A hetvennégy esztendős legenda élete egyik legnagyobb szívfájdalma volt, hogy ennyi idősen, és ilyen állapotban kellett elválnia, de nem volt más választása, amennyiben akart valamit hagyni a más nőktől született utódaira. Így még szomorúbb - amit mi már azóta tudunk - hogy a bíróság nem hagyta jóvá a hazásságuk felbontását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.