Városlista
2020. június 2, kedd - Anita, Kármen

Hírek

2018. Július 12. 14:15, csütörtök | Bulvár

Indiai színészbe szerelmes a magyar modell?

Indiai színészbe szerelmes a magyar modell?

Múltkor már beszámoltunk arról a világversenyről, amit Bulgáriában rendeztek meg, most azonban egy újabb vallomás következik.

A 2018. június 25-30 között megrendezett a Miss & Mr Grand Sea World világversenyen, egy másik magyar szépség, Dienes Flóra is jelen volt, mint versenyző, Ausztriát képviselve.

Az elmúlt napokban egyre több képen tűnt fel mellette az egyik indiai versenyző Shiyas Kareem, aki egy híres modell és színész az országában.

A minap folyamán, Flóra közösségi oldalán érdekes dologra lettünk figyelmesek. A két fiatal kapcsolatba került egymással, valamint egy interjúban is nyilatkozott Flóra arról, hogy közeli kapcsolatba kerültek a versenyzővel.

Igen, Shiyassal valóban egy párt alkotunk. A versenyen ismerkedtünk meg és első perctől kezdve meg volt közöttünk a szikra. Jelenleg a Bigg Boss Malayalam reality showban szerepel az országában, viszont amint kijön onnan indulok is hozzá. Az élet úgy hozta több időt fogok tudni majd az országban tölteni, de még nem hoznám nyilvánosságra az okot, hogy miért.” - nyilatkozta Dienes Flóra megkeresésünkre.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Kép: Dienes Flóra

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 30. 08:57, szombat | Bulvár

Győrfi Pál és a sportok - VIDEÓ

Melyik sport Győrfi Pálnak a kedvence? Hogy sikerült neki az Andonik Jako Sport kihívása? A videóból minden kiderül!

2020. Május 29. 17:08, péntek | Bulvár

Jövő héten közzéteszik a Cannes-i versenyprogramba beválogatott filmek listáját

Bár a 73. cannes-i filmfesztivált a koronavírus-járvány miatt a megszokott formájában nem tartják meg, a hivatalos versenyprogramba beválogatott mintegy 50-60 film listáját a seregszemlét megelőző,

2020. Május 29. 10:20, péntek | Bulvár

Zuckerberg: a közösségi platformoknak nem szabad az igazság döntőbíráiként fellépniük

A közösségi platformoknak nem szabad az igazság döntőbíráiként fellépniük mindenben, amit az emberek az interneten kifejtenek

2020. Május 27. 14:01, szerda | Bulvár

Megvan Tom Cruise szupertitkos űrfilmjének a rendezője is

Doug Liman fogja rendezni Tom Cruise tervezett űrfilmjét, amelyet, legalábbis részben, a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) fognak forgatni.