Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Július 12. 14:15, csütörtök | Bulvár

Indiai színészbe szerelmes a magyar modell?

Indiai színészbe szerelmes a magyar modell?

Múltkor már beszámoltunk arról a világversenyről, amit Bulgáriában rendeztek meg, most azonban egy újabb vallomás következik.

A 2018. június 25-30 között megrendezett a Miss & Mr Grand Sea World világversenyen, egy másik magyar szépség, Dienes Flóra is jelen volt, mint versenyző, Ausztriát képviselve.

Az elmúlt napokban egyre több képen tűnt fel mellette az egyik indiai versenyző Shiyas Kareem, aki egy híres modell és színész az országában.

A minap folyamán, Flóra közösségi oldalán érdekes dologra lettünk figyelmesek. A két fiatal kapcsolatba került egymással, valamint egy interjúban is nyilatkozott Flóra arról, hogy közeli kapcsolatba kerültek a versenyzővel.

Igen, Shiyassal valóban egy párt alkotunk. A versenyen ismerkedtünk meg és első perctől kezdve meg volt közöttünk a szikra. Jelenleg a Bigg Boss Malayalam reality showban szerepel az országában, viszont amint kijön onnan indulok is hozzá. Az élet úgy hozta több időt fogok tudni majd az országban tölteni, de még nem hoznám nyilvánosságra az okot, hogy miért.” - nyilatkozta Dienes Flóra megkeresésünkre.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Kép: Dienes Flóra

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.