Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2018. Július 12. 14:15, csütörtök | Bulvár

Indiai színészbe szerelmes a magyar modell?

Indiai színészbe szerelmes a magyar modell?

Múltkor már beszámoltunk arról a világversenyről, amit Bulgáriában rendeztek meg, most azonban egy újabb vallomás következik.

A 2018. június 25-30 között megrendezett a Miss & Mr Grand Sea World világversenyen, egy másik magyar szépség, Dienes Flóra is jelen volt, mint versenyző, Ausztriát képviselve.

Az elmúlt napokban egyre több képen tűnt fel mellette az egyik indiai versenyző Shiyas Kareem, aki egy híres modell és színész az országában.

A minap folyamán, Flóra közösségi oldalán érdekes dologra lettünk figyelmesek. A két fiatal kapcsolatba került egymással, valamint egy interjúban is nyilatkozott Flóra arról, hogy közeli kapcsolatba kerültek a versenyzővel.

Igen, Shiyassal valóban egy párt alkotunk. A versenyen ismerkedtünk meg és első perctől kezdve meg volt közöttünk a szikra. Jelenleg a Bigg Boss Malayalam reality showban szerepel az országában, viszont amint kijön onnan indulok is hozzá. Az élet úgy hozta több időt fogok tudni majd az országban tölteni, de még nem hoznám nyilvánosságra az okot, hogy miért.” - nyilatkozta Dienes Flóra megkeresésünkre.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Kép: Dienes Flóra

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 18. 06:09, péntek | Bulvár

Nincs változás a világ legértékesebb márkáinak toplistáján

Immár a hetedik egymást követő évben lett az Apple és a Google a világ legértékesebb márkája az Interbrand nevű amerikai tanácsadó vállalat globális rangsorában.

2019. Október 17. 17:01, csütörtök | Bulvár

Räikkönen: Sör, fogorvos és Schumacher

Rendhagyó interjút közölt a svájci Blick a 40. születésnapját ünneplő Kimi Räikkönennel, a Forma-1 2007-es világbajnokával.

2019. Október 17. 14:49, csütörtök | Bulvár

Gájer Bálint esküvőre készül

Még van idő címmel jelent meg Gájer Bálint legújabb dalának klipje, amely azoknak szól, akik még nem találták meg az igaz szerelmet. Ezzel szemben Bálint szerencsésnek mondja magát, ő párjával már az esküvőjét tervezi.

2019. Október 15. 17:00, kedd | Bulvár

Két magyar film felújított változatát vetítik a Lumiere fesztiválon Lyonban

Mészáros Márta Ők ketten és Fábri Zoltán Az ötödik pecsét című filmjének felújított változatát vetítik a klasszikus filmeket felvonultató 11. Lumiere Grand Lyon Filmfesztiválon