Városlista
2019. augusztus 20, kedd - István

Hírek

2018. Július 12. 14:15, csütörtök | Bulvár

Indiai színészbe szerelmes a magyar modell?

Indiai színészbe szerelmes a magyar modell?

Múltkor már beszámoltunk arról a világversenyről, amit Bulgáriában rendeztek meg, most azonban egy újabb vallomás következik.

A 2018. június 25-30 között megrendezett a Miss & Mr Grand Sea World világversenyen, egy másik magyar szépség, Dienes Flóra is jelen volt, mint versenyző, Ausztriát képviselve.

Az elmúlt napokban egyre több képen tűnt fel mellette az egyik indiai versenyző Shiyas Kareem, aki egy híres modell és színész az országában.

A minap folyamán, Flóra közösségi oldalán érdekes dologra lettünk figyelmesek. A két fiatal kapcsolatba került egymással, valamint egy interjúban is nyilatkozott Flóra arról, hogy közeli kapcsolatba kerültek a versenyzővel.

Igen, Shiyassal valóban egy párt alkotunk. A versenyen ismerkedtünk meg és első perctől kezdve meg volt közöttünk a szikra. Jelenleg a Bigg Boss Malayalam reality showban szerepel az országában, viszont amint kijön onnan indulok is hozzá. Az élet úgy hozta több időt fogok tudni majd az országban tölteni, de még nem hoznám nyilvánosságra az okot, hogy miért.” - nyilatkozta Dienes Flóra megkeresésünkre.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Kép: Dienes Flóra

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 19. 08:19, hétfő | Bulvár

Az Agymenők Pennyje meghökkentő dolgot árult el a házasságáról

Nem szokványos szabályok szerint élnek együtt a férjével.

2019. Augusztus 16. 11:15, péntek | Bulvár

Eladták James Bond gépfegyveres, gumilyukasztós, golyóálló sportkocsiját

6,385 millió dollárért (1,87 milliárd forint) árvereztek el egy James Bond-filmekhez készült, különleges szerkezetekkel ellátott Aston Martin DB5 sportkocsit csütörtökön a kaliforniai Montereyben.

2019. Augusztus 16. 10:18, péntek | Bulvár

Szomorú hírt közölt Sas József felesége

Sas József abban reménykedett, hogy gyorsan halad majd a gyógyulása és idén még színpadra állhat, de felesége szerint erre nincs esély.

2019. Augusztus 16. 06:50, péntek | Bulvár

Tóth Gabiék vitája miatt leállt a Sztárban sztár leszek! forgatása

Tóth Gabi és Horváth Tamás szóváltása miatt leállt a TV2 új műsorának forgatása, a mesterek több mindenben nem értettek egyet a közös munka során.