Városlista
2023. szeptember 24, vasárnap - Gellért

Hírek

2023. Szeptember 17. 07:14, vasárnap | Helyi

Ingolstadti hokisok látogattak Győrbe

Ingolstadti hokisok látogattak Győrbe

Az U20-as jégkorongcsapat megismerhette a győri Széchenyi István Egyetem modern infrastruktúráját és az intézmény által kínált sokszínű lehetőségeket is.

A sportolók campustúrán vehettek részt, ahol felfedezték az intézmény modern infrastruktúráját és akadémiai környezetét. A Nemzetközi Programok és Alumni Központ munkatársai bemutatták az egyetemet, illetve az Audi Hungariával meglévő, több évtizedre visszanyúló, rendkívül szoros együttműködést is, közölte a Széchenyi István Egyetem.

Mint írták, az ingolstadti csapat látogatása több szempontból is jelentős. Azon túl, hogy a testvérvárosok találkozása mindkét fél számára fontos, a Széchenyi-egyetemnek is meghatározó a német fiatalok jelenléte, mely egy gyümölcsöző együttműködés kezdetét jelentheti az oktatási és sportkapcsolatokban. A győri intézmény számos sportsiker otthona, elkötelezett a sport és az egészséges életmód mellett, és innovatívan dolgozik azon, hogy széles körű nemzetközi kapcsolatait folyamatosan tovább bővítse.

Az ingolstadti juniorok az egyetem mellett természetesen a győri Nemak Jégcsarnokot is megismerhették, ahol kétszer is megmérkőztek az UNI Győr ETO HC U21-es együttesével. Mindkét meccs izgalmas csatát és vendéggyőzelmet hozott: a német fiatalok 4–3-as és 4–2-es sikerrel térhettek haza.

Forrás/fotó: Széchenyi István Egyetem

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 23. 09:17, szombat | Helyi

Urbán Flórián a Csorna új vezetőedzője

Urbán Flórián a Csornai SE vezetőedzőjeként folytatja pályafutását – adta hírül hivatalos honlapján az NB III-as labdarúgócsapat.

2023. Szeptember 23. 08:14, szombat | Helyi

Véget ért a Kreatív Fizikaverseny

Véget ért a Kreatív Fizikaverseny az Alprosys Kft. és az Oxygen Media szervezésében.

2023. Szeptember 23. 07:16, szombat | Helyi

Európa legjobb 400 egyeteme közé került a Széchenyi István Egyetem a QS ranglistáján

A top 400 között szerepel a győri Széchenyi István Egyetem a Quacquarelli Symonds (QS) nemzetközi felsőoktatási minősítő szervezet friss, szeptember 20-án közzétett európai ranglistáján.

2023. Szeptember 22. 09:16, péntek | Helyi

A szolgáltató készen áll a fűtési szezonra

Szeptember 15-én megkezdődődött Győrben a távhőszolgáltatás rendelkezésre állási időszaka.