Városlista
2020. augusztus 11, kedd - Zsuzsanna

Hírek

2014. Július 01. 09:36, kedd | Bulvár
Forrás: infoGyőr

Instagram mustra – Így élnek a sztárok

Instagram mustra – Így élnek a sztárok

Az Instagram mobil applikáció népszerűsége töretlenül ível felfele. Használata nagyon egyszerű, kell hozzá egy okostelefon, regisztráció és már tölthetjük fel életünk legfontosabb eseményeit képformájában, vagy tizenöt másodperces videóban. Ezután jöhetnek a filterek, egy cím, hastag, amivel könnyen híressé válhat az Instagram profilunk.

A sztárok is szívesen töltenek fel fotókat mindennapjaikról, gyorsabb, mint a Facebook és nem szükséges, hogy kölcsönösen kövessék egymást a tagok. Mai Instagram mustránkban néhány sztárt mutatunk be, hogy is élnek.

VV Iza a villa után élvezi a népszerűséget, gyakran posztol rajongóinak, hogy éppen merre jár, vagy éppen milyen szerelmesek Krisztiánnal. Érdekesség, hogy a bulizósnak és éjszakában élő lánynak elhíresült Iza, visszafogott fotókat tesz közzé. Mi történt? Ezen a montázson éppen barátnőjével bográcsozik.

Berki Krisztián igazi apukaként éli mindennapjait, de hát kit ne tudna átformálni egy ilyen tündéri kislány?

Szabó Zsófi visszatért, most már nyit az rajongói, barátai felé és legjobb barátnőjével Sarka Katával ki is mozdul.

Dukai Regina párjával nyaral, ahol kijut nekik, minden földi jóból.

Fotók - Instagram

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 10. 18:02, hétfő | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Sipos F. Tamás - VIDEÓ

Hogy vált a biciklizés szerelmesévé Sipos F. Tamás? Mit sportolt gyerekkorában? Na és miért kerüli a labdás sportokat? A videóból minden kiderül! Jó szórakozást!

2020. Augusztus 10. 10:59, hétfő | Bulvár

Diéta Percek Varga Ferivel, Spagetti - VIDEÓ

ÚJ FŐZŐMŰSOR! Diéta Percek Varga Ferivel ezentúl minden héten jelentkezik az Andonik Reklámügynökség facebook oldalán és YouTube csatornáján!

2020. Augusztus 09. 18:03, vasárnap | Bulvár

Főzzünk Robival! Csokifelfújt, meggygrillázs - VIDEÓ

Szeretitek a csokis desszerteket? Robi most egy édességet fog készíteni és közben sok érdekességet mesél a csokoládéról.

2020. Augusztus 09. 12:09, vasárnap | Bulvár

Teqvilágrekord a kánikulában - VIDEÓK + GALÉRIA

12 óra, 4 sportág, 1 fürdő és persze a Prémium Médiaválogatott elszánt tagjai. Számokban így lehetne összefoglalni a hétvégén felállított újabb világrekordot, ami a Médiaválogatott nevéhez fűződik.