Városlista
2020. január 29, szerda - Adél

Hírek

2017. Június 10. 05:00, szombat | Kék hírek
Forrás: mti

Intézkedő rendőrökre támadtak hárman Érden

Intézkedő rendőrökre támadtak hárman Érden

A Budakörnyéki Járásbíróság elrendelte három ember letartóztatását, akik intézkedő rendőrökre támadtak Érden - közölte a Budapest Környéki Törvényszék pénteken.

A nyomozás adatai szerint szerdán késő este Érden intézkedtek a kapitányság járőrei egy személyautó vezetője és utasai ellen. A vezető a rendőrök előtt mintegy 15 méterrel megállította a járművet és helyet cserélt egyik utasával, majd tagadta, hogy ő vezette volna a járművet, szitkozódott és nem akart kiszállni.

A rendőrök a gépkocsiból testi kényszerrel kihúzták a vezetőt, aki viszont a rendőrök irányába rúgott és szabadulni próbált, miközben két utasa kiszállt és szitkozódva a rendőrök felé indult, rugdosta őket. Ezután a vezető egy 10 kilogrammos kővel fenyegette a rendőröket.

A vezető és egyik utasa a szonda szerint szeszes italt fogyasztott, mindhárman büntetőeljárás hatálya alatt állnak, ketten már korábban is voltak bűntetve.

A járásbíróság pénteken részben bűnismétlés, részben szökés, elrejtőzés veszélye miatt előzetes letartóztatásba helyezte a csoportosan, felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszakkal és más bűncselekménnyel is meggyanúsított három embert.

Címkék: érd, rendőr, támadás

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 29. 06:12, szerda | Kék hírek

Elítélték egy élettársát megfojtó férfit

Húszról huszonkét év fegyházra súlyosította a Debreceni Ítélőtábla kedden annak a férfinek a büntetését, aki 2018 nyarán eltávozása alatt ölte meg barátnőjét - közölte a táblabíróság szóvivője az MTI-vel.

2020. Január 27. 18:03, hétfő | Kék hírek

Öt percen belül elfogták a rablókat

A rendőrök elfogták azokat a rablókat, akik Miskolc belvárosában egy férfitől elvették mobiltelefonját.

2020. Január 26. 11:59, vasárnap | Kék hírek

A bíróságon garázdálkodott egy fiatal

A szekszárdi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 18 éves helyi férfival szemben folytattak garázdaság vétség elkövetése miatt.

2020. Január 24. 13:29, péntek | Kék hírek

Százmilliós értékben lopó betörő testvérpárt fogtak el

Százmillió forintnál is nagyobb értékben zsákmányolt készpénzt és különböző tárgyakat betörésekkel a gyanú szerint egy testvérpár az ország több pontján, a két férfit a napokban fogta el a rendőrség