Városlista
2020. június 1, hétfő - Tünde

Hírek

2017. Június 10. 05:00, szombat | Kék hírek
Forrás: mti

Intézkedő rendőrökre támadtak hárman Érden

Intézkedő rendőrökre támadtak hárman Érden

A Budakörnyéki Járásbíróság elrendelte három ember letartóztatását, akik intézkedő rendőrökre támadtak Érden - közölte a Budapest Környéki Törvényszék pénteken.

A nyomozás adatai szerint szerdán késő este Érden intézkedtek a kapitányság járőrei egy személyautó vezetője és utasai ellen. A vezető a rendőrök előtt mintegy 15 méterrel megállította a járművet és helyet cserélt egyik utasával, majd tagadta, hogy ő vezette volna a járművet, szitkozódott és nem akart kiszállni.

A rendőrök a gépkocsiból testi kényszerrel kihúzták a vezetőt, aki viszont a rendőrök irányába rúgott és szabadulni próbált, miközben két utasa kiszállt és szitkozódva a rendőrök felé indult, rugdosta őket. Ezután a vezető egy 10 kilogrammos kővel fenyegette a rendőröket.

A vezető és egyik utasa a szonda szerint szeszes italt fogyasztott, mindhárman büntetőeljárás hatálya alatt állnak, ketten már korábban is voltak bűntetve.

A járásbíróság pénteken részben bűnismétlés, részben szökés, elrejtőzés veszélye miatt előzetes letartóztatásba helyezte a csoportosan, felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszakkal és más bűncselekménnyel is meggyanúsított három embert.

Címkék: érd, rendőr, támadás

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 01. 09:02, hétfő | Kék hírek

Elfogtak négy drogdílert a rendőrök

Összehangolt akcióban fogtak el a rendőrök négy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfit Budapesten, Miskolcon és több vidéki városban a múlt héten; egyiküknél éppen kokainpartit tartottak

2020. Június 01. 06:25, hétfő | Kék hírek

Életveszélyes módon szállított egy terepjárót

Mosonmagyaróvárig jutott el az M1-es autópályán, a balesetveszélyes módon rögzített szállítmánnyal.

2020. Május 31. 13:00, vasárnap | Kék hírek

Több százezer forinttal, vonaton távoztak Zalaegerszegről a tolvajok

Több százezer forintot lopott el egy üzlet kasszájából két fiatal, aki vonaton távozott Zalaegerszegről, de leszálláskor elfogták őket - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap a police.hu oldalon.

2020. Május 29. 18:00, péntek | Kék hírek

Letartóztatták a saját ügyfelét zsaroló ügyvédet

Letartóztatták a saját ügyfelét zsaroló ügyvédet - közölte Ibolya Tibor fővárosi főügyész csütörtökön az MTI-vel.