Városlista
2020. október 1, csütörtök - Malvin

Hírek

2019. Július 25. 10:50, csütörtök | Belföld

Ismeretlen lecserélte Cserháti Zsuzsa fejfáját

Ismeretlen lecserélte Cserháti Zsuzsa fejfáját

Egyelőre még mindig nem készült el Cserháti Zsuzsa síremléke, egy ismeretlen azonban kicserélte gravírozott táblára a korábbi fejfát.

16 évvel ezelőtt hunyt el Cserháti Zsuzsa, de a mai napig nincs síremléke az énekesnőnek. Korábban az a hír járta, barátai már tervezik a felállítását, de ez egyelőre nem valósult meg. Közben azonban valaki kicserélte a fejfát és egy gravírozott táblát tett a sírhoz. Az énekesnő fia, Krisztián az ACNewsnak elárulta, nem tudja, ki cserélte ki a fejfát.

A portál megkereste Cserháti Zsuzsa egykori barátját, Fehér Adriennt, hogy megkérdezze, mikorra várható a síremlék felállítása.

„Jó ütemben halad minden, de a papírmunkák miatt kell még egy kis idő. Igazából nem is szeretnénk ennek amolyan nagy, ünnepi átadást, mert nekünk nem ez a lényeg, hanem az, hogy méltó nyughelye legyen Zsuzsának. Krasznai László egykori jó barátja és a fia, akik intézik a többi dolgot, reméljük, hamarosan már ott lesz a helyén a síremlék. Nem akarunk nagy felhajtást, ez nem erről szól! A temetőben igazi zarándokhely a nyughelye, mindenki látni fogja majd, milyen lesz a sírkő.”

Forrás: life.hu

Kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 30. 18:56, szerda | Belföld

Fémdarabkák miatt kivontak a forgalomból egy süteményt

A Müller Drogéria Magyarország Bt. országosan kivonta a forgalomból és visszahívta a fogyasztóktól a Finom csillagok, kakaós elnevezésű 250 grammos süteményt, mert apró fémdarabkákkal szennyeződhetett

2020. Szeptember 30. 17:07, szerda | Belföld

Október elsején indul az ország megtisztítása

Két hónap tesztidőszakot követően október elsején elindul a Tisztítsuk meg az országot! elnevezésű program részeként az illegális hulladélkerakók felszámolása az országban

2020. Szeptember 30. 14:03, szerda | Belföld

Az autósok az utolsó negyedévben havi matricákkal már jobban járnak

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.) az idén is leállítja október elsejével az év hátralevő részére az országos éves matricák értékesítését a viszonteladók körében,

2020. Szeptember 30. 13:02, szerda | Belföld

Teljesítette küldetését a budapesti műszaki egyetem zsebműholdja

Véget ért a műegyetemi fejlesztésű zsebműhold Föld körüli pályán végzett missziója: a SMOG-P a sűrűbb légkörbe érkezve szeptember 28-án megsemmisült - közölte a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME).