Városlista
2020. július 16, csütörtök - Valter

Hírek

2019. Július 25. 10:50, csütörtök | Belföld

Ismeretlen lecserélte Cserháti Zsuzsa fejfáját

Ismeretlen lecserélte Cserháti Zsuzsa fejfáját

Egyelőre még mindig nem készült el Cserháti Zsuzsa síremléke, egy ismeretlen azonban kicserélte gravírozott táblára a korábbi fejfát.

16 évvel ezelőtt hunyt el Cserháti Zsuzsa, de a mai napig nincs síremléke az énekesnőnek. Korábban az a hír járta, barátai már tervezik a felállítását, de ez egyelőre nem valósult meg. Közben azonban valaki kicserélte a fejfát és egy gravírozott táblát tett a sírhoz. Az énekesnő fia, Krisztián az ACNewsnak elárulta, nem tudja, ki cserélte ki a fejfát.

A portál megkereste Cserháti Zsuzsa egykori barátját, Fehér Adriennt, hogy megkérdezze, mikorra várható a síremlék felállítása.

„Jó ütemben halad minden, de a papírmunkák miatt kell még egy kis idő. Igazából nem is szeretnénk ennek amolyan nagy, ünnepi átadást, mert nekünk nem ez a lényeg, hanem az, hogy méltó nyughelye legyen Zsuzsának. Krasznai László egykori jó barátja és a fia, akik intézik a többi dolgot, reméljük, hamarosan már ott lesz a helyén a síremlék. Nem akarunk nagy felhajtást, ez nem erről szól! A temetőben igazi zarándokhely a nyughelye, mindenki látni fogja majd, milyen lesz a sírkő.”

Forrás: life.hu

Kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 16. 13:07, csütörtök | Belföld

A Facebookon jelen lévő magyar kkv-k 87 százaléka aktív maradt a járvány alatt

A Facebookon jelen lévő kis- és középvállalkozások (kkv) 26 százaléka függesztette fel tevékenységét a koronavírus-járvány miatt január és május között, egyes országokban azonban több mint 50 százalékuk kényszerült erre;

2020. Július 16. 11:44, csütörtök | Belföld

Elmaradnak az augusztus 20-i nyilvános ünnepségek

A járványügyi védekezés miatt elmaradnak az augusztus 20-ai ünnepségek, beleértve a tűzijátékot és a légiparádét is, az egyetlen kivétel a tisztavatás lesz

2020. Július 16. 08:51, csütörtök | Belföld

Megsemmisítették tűzszerészek a Bükön talált világháborús légibombát

Robbantással megsemmisítették a tűzszerészek azt a második világháború idejéből származó 250 kilogrammos légibombát, amit a Vas megyei Bükön találtak egy közművesítés alatt álló területen

2020. Július 16. 08:09, csütörtök | Belföld

Az idén is Kék Hullám Zászlókkal minősítették a balatoni strandokat

A Kék Hullám Zászló strandminősítő versenyen az idén a legtöbb pontszámot elért strand a gyenesdiási Diási Játékstrand lett - jelentették be szerdán a verseny díjátadó ünnepségén, Zamárdiban.