Városlista
2019. december 15, vasárnap - Valér

Hírek

2019. Október 10. 15:57, csütörtök | Belföld

Ismét díjat kapott a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága

Ismét díjat kapott a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága

A 2018-as „Év Honlapja\" online kommunikációs elismerés után most az RGB – Kreatív Design Award különdíját vitte el a BvOP a megújult Börtönújság kiadványával.

A folyóiratot az elitéltek is szerkesztik, bemutatva a börtönéletet, a képzéseket, és pozitív példákat is.

Tavaly az Év Honlapja pályázaton a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága az akkor elindított új szervezeti honlapjával, a bv.gov.hu-val nyert díjat, most pedig az RGB – Kreatív Design Award marketingkommunikációs verseny, a „Print" kategória „Előremutató társadalmi törekvés" különdíját nyerte el.

A cél, hogy megtalálják és díjazzák Magyarország legkreatívabb módon kivitelezett kommunikációs és marketingcélú designmegoldásait.

A BvOP-nak azért is fontosak ezek a díjak, mert a rendvédelmi kommunikáció képviselői korábban még soha sem szereztek ilyen szakmai elismeréseket.

Az 1898-ben alapított Börtönújság a hazai büntetés-végrehajtási intézetekben büntetésüket töltőknek készülő és kéthavonta digitálisan és nyomtatásban is megjelenő folyóirat.

A Börtönújság szerkesztéséről és nyomtatásáról egy rövidfilmet is készítettek.

Az újság leginkább bűnmegelőzési és reintegrációs célok miatt született, a tartalmát pedig az elítéltek is szerkesztik. Pozitív példákat mutatnak be az újságban, bemutatják a börtönéletet, a programokat, de szó esik a képzésekről, és jóvátételi kezdeményezésekről is.

Forrás: origo.hu

Kép: blikk.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 15. 06:00, vasárnap | Belföld

Összeállt a Fölszállott a páva döntőjének mezőnye

A pénteki, második középdöntő újabb öt továbbjutójával összeállt a Fölszállott a páva idei gyerekévadának döntős mezőnye. A tíz produkciót felvonultató finálét december 20-án láthatja a közönség.

2019. December 15. 05:00, vasárnap | Belföld

Kékestetőn csaknem 20 centis hó van

Kékestetőn 19 centiméteres hóvastagságot mértek szombaton. Az országban máshol is van hó, de csak foltokban - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat a honlapján.

2019. December 14. 18:00, szombat | Belföld

Nőtt az ezüst népszerűsége az idén

Idén az ezüst keresletét valamivel felülmúlja a kínálat annak ellenére, hogy a kínálat 1018,9 millió unciás mennyisége egy százalékkal kisebb a tavalyinál

2019. December 14. 17:01, szombat | Belföld

Malőrmentes volt a likőrök fogyasztóvédelmi vizsgálata

Húszféle likőrt vizsgáltatott meg akkreditált laboratóriumában az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) időszaki ellenőrzéssorozatának részeként